Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Azért azt ne felejtsük el, hogy a kozilla egy nonprofit válallat, ráadásul a szolgáltatók nyomni fogják őket, mivel ugye nekik is az a céljuk, hogy egy teljesen szabad rendszer is legyen a mobilpiacon. Értem ezt úgy, hogy nem csak a rendszerek saját alkalmazásboltjából lehet majd vásárolni, hanem bárki fejleszthet rá és a bevétel az ővé, nem a google/microsoft/apple fölözi le.
Én bizakodó vagyok, de azért kellene egy erősebb hardver is, mert ha jól tudom valamelyik alcatel vagy zte, 256 mb rammal jön és a tesztek alapján igencsak lassúcska.
Kiváncsi lennék egy 2 magos 1 GB Rammal szerelt firefox mobilra. Hardver tekintetében ez se lenne ma már drága. Nagy lökést adhat még nekik ha a szolgáltatók mögéjük állnak, és ez nagyon úgy tűnik be fog következni.Duliee
Az android konkrétan egy határ sz@r volt mondjuk 1.6tal, LG optimus GT540en. Videókból itélve ez se tűnik rosszabbnak, nyilván lehet kell neki is 1-2-3 év mire fel tudnak zárkódni, de nonprofit szervezet lévén idejük az van bőven. (ezt úgy értem, hogy nem kell részvényeseknek megfelelni, osztalékot fizetni, nincs semilyen profit elvárás, igy azért könnyebb dolgozni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- E-roller topik
- OpenWRT topic
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest