- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Azért azt ne felejtsük el, hogy a kozilla egy nonprofit válallat, ráadásul a szolgáltatók nyomni fogják őket, mivel ugye nekik is az a céljuk, hogy egy teljesen szabad rendszer is legyen a mobilpiacon. Értem ezt úgy, hogy nem csak a rendszerek saját alkalmazásboltjából lehet majd vásárolni, hanem bárki fejleszthet rá és a bevétel az ővé, nem a google/microsoft/apple fölözi le.
Én bizakodó vagyok, de azért kellene egy erősebb hardver is, mert ha jól tudom valamelyik alcatel vagy zte, 256 mb rammal jön és a tesztek alapján igencsak lassúcska.
Kiváncsi lennék egy 2 magos 1 GB Rammal szerelt firefox mobilra. Hardver tekintetében ez se lenne ma már drága. Nagy lökést adhat még nekik ha a szolgáltatók mögéjük állnak, és ez nagyon úgy tűnik be fog következni.Duliee
Az android konkrétan egy határ sz@r volt mondjuk 1.6tal, LG optimus GT540en. Videókból itélve ez se tűnik rosszabbnak, nyilván lehet kell neki is 1-2-3 év mire fel tudnak zárkódni, de nonprofit szervezet lévén idejük az van bőven. (ezt úgy értem, hogy nem kell részvényeseknek megfelelni, osztalékot fizetni, nincs semilyen profit elvárás, igy azért könnyebb dolgozni)
-
margithid
veterán
Nem hangzik rosszul. Jővőre ha lesz 20k körül valami értelmes mozilla telefon lehet bepróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hálózati / IP kamera
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Reklámblokkolók topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest