- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Az megvan, hogy kiemelni valamit a kontextusból, majd reagálni rá nem egyenlő a mondandóra való reagálással? Megint csak ezt teszed. Például kiemeled a kliens alapot és azt mondod a Firefox OS-t az alá soroltam, eszerint reagálsz, miközben én azt egy nagy visszalépésnek neveztem a kliens alapú rendszerek felé.
És most meg azt próbálod félremagyarázni, amit a programkód futtatásáról írtam. Senki nem beszélt azonos kód másképp futtatásáról (bár erre meg pont a webprogramozásban van példa, nem is olyan rég a HTML-t meg a CSS-t eléggé sajátos módon voltak képesek értelmezni a különböző böngészők, különböző megjelenítéseket produkálva ezzel - emellett ami az XML alapú fájlok megjelenítését és kezelését illeti a LibreOffice és a Microsoft Office szoftvercsomagokban, na az is az azonos kód másképp értelmezésére példa), viszont az IT rendszerek csak olyan kódot értenek, amire felkészítették őket és az közel sem egységes. De ha egy keretrendszer (webprogramozás esetében böngésző) ott van mindegyiken és fordítja tovább a kódot a gépnek, már elég a keretrendszerre írni. -
Rickazoid
addikt
Azért az offline mód webes programoknál elképesztően korlátozott a natívakhoz képest, ráadásul amikor online van, esélyed sincs megállapítani, hogy milyen kód fut, nemhogy védekezni ellene. Kliens alapú rendszereknél a biztonsági megoldások jóformán értelmüket vesztik, a Firefox OS és a Chrome OS pedig azok felé egy jó nagy visszalépés. Ráadásul könnyebb is kártékony kóddal megfertőzni olyan eszközöket, amik ugyanazt a kódot ugyanúgy futtatják, különösen ha mindez a weben keresztül, centralizáltan zajlik. Sőt, nem is kell megfertőzni az eszközt hozzá, legalábbis nem a hagyományos értelemben.
Azt már csak te magyaráztad bele, hogy szerintem a ma elérhető webes szolgáltatásokkal nem kémkednek, ha értelmeznéd is az olvasottakat, nem kéne megismételnem, hogy minden rendszer által elérhető webes szolgáltatás része az online világnak és én utóbbiról írtam, nem kerültek összehasonlításra a Firefox OS és a többi rendszer által elérhető online szolgáltatások, csak a böngészőben és a natívan futó programok közti különbségről írtam. Inkább ne köss bele olyasmikbe, amikről senki sem beszélt, kiragadva a szövegből válogatott részeket, mert hamar trollnak leszel titulálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest