Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Rickazoid #43 üzenetére
Hogy miért emeltem ki az előbb? Az megvan, hogy amit kiemeltem, annak köze sincs ahogy a részhez amit nem emeltem ki? A #34 hszedben több mondandód is volt, én azt emeltem ki amire reagáltam.
> "Például kiemeled a kliens alapot és azt mondod a Firefox OS-t az alá soroltam, habár én azt egy nagy visszalépésnek neveztem a kliens alapú rendszerek felé."
Ha nem soroltad ez alá, akkor ez hogyan is jön az FxOS-es topicban? Ha az FxOS nem kliens alapú, akkor miért beszélsz róla? Komolyan nem értem a mondanivalódat ezután.A HTML-t meg a CSS az leírónyelv, nem programozási nyelv. Leírónyelvet nem futtatunk. A docx, ami elnagyolva köztudottan betömörített xml. A docx-et megjelenítjük és nem futtassuk.
-
kispx
addikt
válasz
Rickazoid #41 üzenetére
Látom sosem láttál Firefox OS-es eszközt, de akkor elmagyarázzon.
> "ráadásul amikor online van, esélyed sincs megállapítani, hogy milyen kód fut, nemhogy védekezni ellene."]
Ki mondta, hogy online futtassa?> "Kliens alapú rendszereknél a biztonsági megoldások jóformán értelmüket vesztik"
AZ FxOS nem éppen kliens alapú rendszer. Packaged apps megvan?> "Sőt, nem is kell megfertőzni az eszközt hozzá, legalábbis nem a hagyományos értelemben."
Hogy mi?? Milyen értelemben? Mit megfertőzni?> "Ráadásul könnyebb is kártékony kóddal megfertőzni olyan eszközöket, amik ugyanazt a kódot ugyanúgy futtatják,"
Azt ne mondj, hogy ismersz olyan eszközt, ami ugyanazt a kódot máshogy futtassa. Az informatikai óta, ugyanazt a kódot, ugyanúgy futtassuk le.> "Azt már csak te magyaráztad bele, hogy szerintem a ma elérhető webes szolgáltatásokkal nem kémkednek, "
Hogy hol magyaráztam bele? Én csak annyit mondtam, hogy e szemszögből nem rosszabb mint az Android, meg a WP. És itt a #40-es hszemet újra elolvashatnád. Alaposan.> "Inkább ne köss bele olyasmikbe, amikről senki sem beszélt, kiragadva a szövegből válogatott részeket, mert hamar trollnak leszel titulálva."
Bocsi, hogy kiemeltem, hogy a hszed melyik részére reagáltam, amik úgy ezen hsz kivételével egyszer fordult elő -
kispx
addikt
válasz
Rickazoid #37 üzenetére
Amiket mondtál, hogy nincs 100%-os lefedettség, kémkednek utánad, az a többi platformon is fenn állnak. És attól, hogy a "telefon is csak egy böngésző", attól Te ezeknek nem leszel jobba kitéve. Ugyanúgy megvan a választásod az FxOS-nél, hogy csak offline alkalmazást használsz és így senki nem kémkedhet utánad. Vagy olyan szolgáltatást veszel igénybe amiről tudod, hogy nem kémkedik. Szóval ezt nem értem, hogy ezek csak miért az FxOS-nél baj? A többinél miért nem hangoztatjátok?
-
kispx
addikt
válasz
Rickazoid #34 üzenetére
> "Majd ha 100%-os lefedettség, korlátlan és ingyenes internet-hozzáférés és kémkedésmentesség fogja jellemezni az online világot, akkor beszélhetünk a webes programokról"
De ha mondjuk egy Andoidról vagy egy WP-ről veszünk igénybe egy webes szolgáltatást az már mehet? Ott nincs kémkedés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest