- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pro!Petya #372 üzenetére
Tulsarkitod a dolgot, az olcso meg a draga kozott nem csak a freki a kulonbseg, hanem a magszam is, az meg rogton nem 10%. Amugy azonos magszam mellett en is a legolcsobbat vennem a mai termekskalakbol, de ertelemszeruen ez a sajat preferenciam, ha valakinek kell a +10%, akkor lehet jo az X.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Pro!Petya #306 üzenetére
Azt azért tudod hogy a szerver multiban csak 60Hz-re képes
Legtöbben analfabatéák fps-ben mert nehogy már kitaláld mindenki eléri azt a szintet mint egy Shroud.
Szóval fölösleges ez a 144 megy 240 hülyeség nem fog segíteni.Átlagnak 250ms a reakció ideje sőt az egy jó játékos mert vannak bénábbak 300-500ms-al is.
Egy Shroud vagy szuperpro 100ms körül van de ez még csak a gyorsaság még kell hozzá sok hogy legyilkoljál mindenkit a pályáról 100/ 10 k/d-vel.
Előbb magadat teszteld egyáltalán milyen teljesítményed van humanbanchmarkon mielőtt ilyen dogmákat sulykolsz az emberekbe [link]
Nekem hiába van legjobbnapokon 110ms de még soha nem sikerült BF5-ben 100killt szednem csak max 60-70.
Soha nem leszek Shroud mert ő neki ez már a munkája is egésznap játszik -
Viszpi
tag
válasz
Pro!Petya #254 üzenetére
A problémám az, hogy többször is le lett írva, hogy a középkategória királya a 3600. Ár értékben márpedig nem az, ennyi.
Az aktuálisat nézzük - ezt pedig én nem értem, miközben tele vanak a tesztek pl 8700k-val és 9900k-val, akkor ott se számít, hogy alig van különség a telejsítményben bezzeg árban.... ott is csak a 9-ik gent nézük? Bocs de ezt nekem így nem kerek ...
A verseny jó és kellett is nagyon, de kékeknél jelentős árcsökkenés nem igazán volt összeségében, eléggé felmentek az árak készlethiány miatt, s onnan csökkentek újra... pl 8700k most drágább mint egy éve...Prof: jogos, ez elkerülte a figyelmemet, hogy az 1600 is ennyire lement. 1000-es szériánál amúgy nincsen már hátrány memória kezelés terén meg turbo/precision boost/XFR miatt a 2000-es képest? Ezt utóbbi időben nem követtem csak az első szériánál hallotam nem egy memória kezelés gondot/korlátot ill. a 2000-es széria megjelenésénél hangsúlyozták ezeket sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged