- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wwenigma #393 üzenetére
Tehát mit akarsz ezzel nekem leírni magyarul?
20 éve kompetitív FPS-t játszom , ne győzködjük már meg egymást arról, hogy a 60 Hz meg a 144 Hz között nincs különbség , főleg 100 + FPS esetén,köszi.
nem írtál le semmit magyarul, belinkeltél egy videót és ezzel most mit kezdjek?csapjak a fejemre , hogy jah tényleg nem jobb a 144 Hz és placebo?Én inkább ajánlom neked ezt az oldalt ,[link] tesztelgesd aztán ha megvagy a legjobb eredményeddel szívesen elküldök én is neked egy képernyőképet
-
datatomm
tag
válasz
wwenigma #384 üzenetére
A DOS óta eljutottunk a több Gb-os videokártyákig. Szinte élethű grafikáig. Mi kell ahhoz hogy eljussunk az egyszerű kódokig? Az a baj hogy az egész világ ezt használja, és mindent ki kellene cserélni? Kihajintani? Más téma de most eszembe jutott: Az EAX 5.0 miért halt meg? Hardveresen és már szoftveresen is. Rengeteg grafikus motor létezik, tudnak létezni fejlődni. A linux jobb mint a Windows?
-
_DiEGO_
őstag
válasz
wwenigma #384 üzenetére
Nekem sem tetszik ez a fura fejlődés
mert ez nagyon nem az és nem is az a céljuk.
Hogyan tudunk egyre jobban elrejteni dolgokat rendszeren belül , hogy a felhasználó ne tudjon rálátni dolgokra, ne tudjon kikapcsolni mindent amit kiszeretne. Nekünk meg kellenek az adatok mindenképp minden tetteiről lépéséről és ez a felhasználónak nagyon nem kell tudnia. Nem azt kapnak amit szeretnének , hanem azt ami nekünk felel meg, igaz néha szőrszál esik emiatt a programba , de mi szabjuk meg a mit-miértet.
Felhasználó örül amit kap. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest