- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
válasz
Iron Funeral #162 üzenetére
Igen, komolyan gondolom.
Terentius: azért jobb lenne, ha 35 alá 1650-ben nem esne. -
FefeeX
veterán
válasz
Iron Funeral #207 üzenetére
Hát ha azt hogy fizet az előny beiktatásáért te "segít a fejlesztésben"-nek hívod, akkor valóban igazad van. Nekem nem mesterem sem Abu, sem más, és nem vagyok ATi fan, de ezt má írtam párszor. Az hogy te viszont erősen nV fan vagy, erősen befolyásolja a "látásmódod", ami megjegyzem erősen szűk látókörű, és a saját hibákkal szemben erősen naív.
Nem szándékom elvetemült nV fanokkal tényekről vitatkozni, így részemről befejeztem.
-
FefeeX
veterán
válasz
"Te/Ti komolyan goldoljátok, hogy az nV lezsírozza a játékfejlesztőket?"
Te épp melyik világban élsz? Ez már jó ideje nyílt titok...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Szerinted a krizisben mért jobb az nv? Mert arra lett írva.
Jó teszt, jó vga. Sz.r ár. De ez nem az amd hibája. Remélem hamarosan elmúlik a válság.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Iron Funeral #156 üzenetére
Na igen, csak az a baj, hogy ez magyar felfogásban úgy módosul, hogy nem úgy vesz kártyát, hanem úgy, hogy melyik az olcsóbb.. Az más kérdés, hogy utána meg "anyázik", hogy NEM MEGY A CRYSIS...
Bocsánat, és tisztelet a kivételeknek, természetesen...
Haverom szokta mesélni, hogy bemegy hozzájuk valaki az üzletbe, hogy Ő VGA-t szeretne venni, kb 10k-ért. Rendben mégis mit szeretne játszani, Crysis-t... És amikor közlik vele, hogy jó vicc, akkor ő van felháborodva, hogy most miért?
Szal...sztem, sajnos ez az itteni "átlagos" userek felfogása.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Iron Funeral #81 üzenetére
Szerintem te tuti el vagy tájolódva : ) Akinek Dx.10 es karija van a gépben lemerem fogadni ,hogy a 80 százalékuk vistát használ.
A dx 10.1 az meg lehet ,hogy új még igaz... De akkor is technológiailag fejlettebb az ati megoldása és ha ugyan olyan árban is vannak akkor is az ati oldalára billen a mérleg 2 okból is (és itt hozzáteszem nem értem miről vitázunk) ,hogy amint a tesztből is kiderül nem a 9800 Gt a gyorsabb a második pedig amit elöbb is leírtam ,hogy az ati fejlettebb időtálóbb megoldás...
És ki az aki ugyan annyi pénzért régebbi és lassabb videó kártyát akar ? (És ha az ati is fejleszti még a drivereit ? kopp
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Iron Funeral #81 üzenetére
Mutass nekem egy olyan üzletet, ahova csak bemész és kapsz XFX kártyát? Mert sztem nincs túl sok
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Iron Funeral #20 üzenetére
Mondjuk azért azt sem felejtsd el, hogy kicsit fejlettebb kártyát kapsz a "pirosak" oldaláról, ugyanannyi pénzért... Bár, tény, hogy nincs sok dx10.1-es játék. De akkor is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Lightyear - befektetési app
- Jelszókezelők
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest