Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rollins
őstag
Elemet? Hát gondolhatod hogy nem az volt a baja. A bolt szervizesénél a k7-es lefagyott biosfrissítés közben, ennyi elég is volt neki. A K7-es viás már az elején fos volt, melegedett mint egy kazán, gondok voltak az egyik dimm slottal is. Az am2-es meg nem volt hajlandó többet elindulni. Már összeszerelés után is nehezen indult, már akkor nem értettem miért, aztán fél évig ment is új biosszal, de csak addig. Annál ki is kivettem az elemet már kínomban, cmos-clear, nem hatotta meg. A k7-est még értetem miért, de az am2-es rejtély miért adta be a kulcsot.
-
rollins
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest