- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor az a lap tényleg hibás volt ugyanis pont a VIA chipesek voltak a hűvösebbek.
Bontatlan volt amúgy a csomagolás amikor legelőször elhoztad? Gyakran megesett hogy a gariba visszavitt lapokat újként újra eladták a boltok hogy addig se álljon benne a pénzük. Mivel rossz volt úgyis visszahozták egyszer de legalább mindig volt aki megvette.
Egyszer kaptam én is ilyen látszólag már használt, de újként eladott lapot.
Az ha jól emlékszem ASUS volt. Oda is csaptam miatta az asztalra. Azóta ott nem vásárolok. A mostani lapom törölhetetlenül számolja és ki is írja a BIOS-ban a munkaórákat, a ki/bekapcsolásokat, a resetek számát stb.Az AM2-es lapod én sem értem. A csere lap sem volt jó?
-
Archer
őstag
A gagyi ventinlátorokat leszámítva(nálam az összes csapágyas lett 1 hónapon belül) azért nem volt annyira sok selejt. Minden gyártónál van selejt. Mondjuk nem értem, hogy minek pakoltak egy csomó típusra csörgő-zörgő ventit amikor egy zalman passzív borda simán elég volt.
-
Minden generációban vannak jól vagy rosszul sikerült tipusok. Részben gyenge vagy valamilyen szinten alulmélertezett alkatrész lehet a hibás, emiatt az egész széria hibás egészen az új revízióig, amiben lehetőség szerint javítják a hibát.
Emiatt egy gyártót elítélni véleményem szerint nem helyes. Hidd el ugyanúgy van hibás ASUS, MSI, Gigabyte, stb. lap is. A másik oldal hogy a népszerűbb lapokból több fogyott az utóbbi pár évbnen pl.. NF7, AN7, KD7, AN8, KX8. stb. A több eladás több selejtaránnyal jár, ezért többet is visznek vissza belőlük.Nekem pont a VIA KT400 és az AMD761 chipes K7-es lapjaim mennek a mai napig.
Az említett ventilátoron kívül más nem hibásodott meg rajtuk.
Ugyancsak nem volt bajom a KX8, AV8 lapjaimmal sem. Mind megy hibátlanul.Egyébkét kipróbáltad azt hogy kivetted az elemet kb. fél órára és resetelted a BIOS-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nők, nőügyek (18+)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest