- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
KX8 típusjelzésű Abit lap nem volt. AX8, AX8 V2.0, AX8-3rd Eye, AX8-V voltak a sorozat tagjai. Az AX8 egy rendkívül ritka, igen korrekt felépítésű, fantasztikus ár-érték viszonnyal és sok extrával rendelkező alaplap volt. A tuningopciói mesébeillőek voltak. Ára: 14e Ft volt. Van topikja is: [link].
KX típusjelzésű alaplapja a gyártónak utoljára a KX7 volt...
HGyu
-
-
rollins
őstag
Elemet? Hát gondolhatod hogy nem az volt a baja. A bolt szervizesénél a k7-es lefagyott biosfrissítés közben, ennyi elég is volt neki. A K7-es viás már az elején fos volt, melegedett mint egy kazán, gondok voltak az egyik dimm slottal is. Az am2-es meg nem volt hajlandó többet elindulni. Már összeszerelés után is nehezen indult, már akkor nem értettem miért, aztán fél évig ment is új biosszal, de csak addig. Annál ki is kivettem az elemet már kínomban, cmos-clear, nem hatotta meg. A k7-est még értetem miért, de az am2-es rejtély miért adta be a kulcsot.
-
törölt tag
Ha mutatsz nekem a piacon akár csak egyetlen sorozatgyártott DDR3-as Phenom-os lapot, helyben leszopom magam.
rollins: Érdekes, nekem sokkal több ilyen tapasztalatom van Asus-szal. Az kritikus hibák elfelejtett javításáról, a hazug specifikációkról és ebből fakadó totális instabilitásokról már nem is beszélve.
-
rollins
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kés topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Tőzsde és gazdaság
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest