- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz
GegeWarrior #636 üzenetére
Azt se tudom elképzelni, hogy az NVidia azt mondja, "hé, ez 970-nel is jól fut, vedd inkább azt".
-
negyven2
nagyúr
válasz
GegeWarrior #270 üzenetére
-
negyven2
nagyúr
válasz
GegeWarrior #267 üzenetére
Jelenleg 116GB-ot foglal Xbox One X-en. Aki lemezesen vette meg annak BluRay-en érkezett meg. Vagyis sima DVD9-böl legalább 10 lemez, de inkább több lenne.
-
lo_jo
senior tag
válasz
GegeWarrior #267 üzenetére
Azt nem igazán értem, hogy miért rendelné elő bárki egy 3rd partytól, amikor a rockstartól közvetlenül is lehet már korábban és járnak hozzá ingame cuccok. Még ha azok nem érdekelnek, akkor is, szinte kizárható a kulccsal való kavarodás vagy bármi más, ha közvetlenül tőlük veszed. Ha más launcherből akarod indítani, mert a többi játékod is ott van és azt akarod, hogy egy helyen legyen, akkor még talán, de akkor sem vonnék be egy cdgalaxist vagy bármilyen más retail eladót. De ez csak az én véleményem.
-
törölt tag
válasz
GegeWarrior #61 üzenetére
Az már van. Úgy hívják xbox és ps verzió
a pécémasterrace egyedek nem használnak odd-t, mert nekik elveik vannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest