- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
ez egy sokak által jól ismert probléma: csak "általános teljes" grafikai beállítások felett jön főként elő, ahol az árnyék és a távolodás még feljebb van húzva. és kell hozzá általában este vagy eső, vagy mindkettő. de most a fejem tetejére állok, ha megvan a 24-26 fps, akkor folyamatos. régen 80-100 fps mellett is beszagatott.
eészen biztos, hogy a driverben javítottak valamit, ami nem számoltat egy felesleges dolgot a vga-val. alapból valszeg a játék hibája, amit a driver orvosol, de ezt már rég megcsinálhatták volna. igazából az a gyanúm, hogy a farcray2-re készülés közben találhattak valamit....
-
szab.tam
nagyúr
elég találó, pláne egy kis offos történet után:
én még januárban azért váltottam egy gyengébb ati (1950xt) kariról 8800gt-re, mert untam a simbin autós játékokban, (gtr2, race, race07), magas fps melletti kanyarban való ugrálásokat.
váltva erősebb nvidia-ra picit csökkent a jelenség, de nem szűnt meg. egy héttel ezelőttig. feltettem a 178.24-es drivert, és teljesen megszűnt az összes simbin játékban ez a hiba. nemtom mi a túrót csináltak az nvidia-nál ennyi ideig? - örülök is, és bosszankodok is kicsit...
itt most öszeverődik sok ati-t használó. kérdem tőletek, akiknek ati vga-tok van, és játszotok simbin-es autószimulátorokkal, ez a magas fps melletti szaggató, ugráló jelenség még mindig meg van nálatok?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honda topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- LEGO klub
- Tesla topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest