- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz
Lotusomega #398 üzenetére
N8-at ha ütnének se vennék a Symbian miatt.Am. más bajom nincs a telóval.
-
válasz
Minden csomaggal lehet venni. Csak általában az ikonnal reklámozzák.
-
HXY
addikt
válasz
Az N8-nak jó a kamerája. Pont. Szerintem csak akkor éri meg, ha az a legfontosabb.
-
tildy
nagyúr
válasz
Lotusomega #3 üzenetére
A bolti fuggetlen ar az kb nemhivatalosan importalt. Aki ilyen hulye, hogy nem keres valaki angol ismerost vagy nem utazik ki erte (elore egyeztetve persze) , az jarjon is ugy, hogy 400E ert vegye is meg..
-
Valentino K.
senior tag
válasz
Lotusomega #141 üzenetére
Én tuti odamennék egy videókamerával és rögtönzött interjúkat csinálnék a wannabe user-ekkel
Feltennék pár kérdést, hogy mire fogja használni, számára mi a fontos egy telefonban és mit lát az iPhone 4-ben, ami miatt ennyire meg akarja venni. Akár technikai paramétereket is kérdeznék.
Gyanakszom hogy a válaszadók nagy része nem tudna értelmes válaszokat adni"Hát ööö én azért veszem meg, mert nagyon tetszik a formája és a színe és olyan nagy benyomós képernyője van. Apát megkértem, hogy vegyen már nekem egyet..."
-
válasz
Lotusomega #141 üzenetére
Biztos vagyok abban, hogy el fog fogyni.
Kultúráltabb árak mellett elgondolkodnék a partizáson és vásárláson, de ennyiért kimegyek Angliába vagy Franciaországba vagy Svájcba, eltöltök pár napot és megveszem függetlenül - ugyanott leszek anyagilag és világot is láttam.
Nooooooooooooooooormális a T?
(#139) Valentino K.: Az az egyetlen baj, hogy ez az ár nem nagyon fog csökkenni, maximum a következő modell megjelenésénél...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Lotusomega #3 üzenetére
Ne ahhoz hasonlítsd....abszolút nem egy olyan telefon ami 150-nél többet ér, csak azét mert epül
.
-
válasz
Lotusomega #72 üzenetére
- szoftver fejlesztés (lássuk be ebben az Apple marha jó) - erre megint nem válaszoltál
Appstore eltartja magát ne aggódj...meg az Apple-t is
"Szóval nehogy megsajnáljam már az apple-t mert iylen olcsón adja ezt a telót és kenyérre keresik a pénzt" - nem, ne sajnáld őket. Szarházi banda, nem szeretem őket. Csak hülyeséget ne írj, mert az 5-6x szorzó tényleg baromság.
-
válasz
Lotusomega #40 üzenetére
Azért szelektíven néztétek meg ti is a képet, csak a hardware alkatrészek árát láttátok...
Mi hiányzik még róla? ...
- Összeszerelési költségek - meglepődnél ha neked kéne összecsavarozni, mi?
- csomagolás
- szoftver fejlesztés (lássuk be ebben az Apple marha jó)
- hozzáadott szolgáltatások
- támogatás
- worldwide warranty (ez az ami nekem eléggé begyere)
- folyamatos és szoftveres oldalon viszonylag gyors és jó support.Persze még így is rohadt drága a ketyere, de azért azt ne keverjük össze a magyarországi eladási árait az apple anyagköltségével, főleg ne írj olyan baromságot, hogy 5-6x-os szorzóval dolgoznak...
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
Lotusomega #59 üzenetére
Menek este az Arénába, megnézem ezt a puccparádét...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Lotusomega #3 üzenetére
Ja tényleg jó ár. Egy közepes ikon csomaggal (ikon400) 2 év alatt kipengetsz érte összesen bruttó 320.000 Ft-ot telefonnal együtt... Hajrá-hajrá
-
Integra
titán
válasz
Lotusomega #3 üzenetére
"Sztem ezek teljesen jó árak, mikor a bolti független ára 300 fölött van/volt bőven(volt 400 is)"
hülyének lenni alanyi jog..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest