Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
"hogy elvileg csak a Deluxe-osok használhatják majd az online hálózatot." A Deluxe kiadást vásárlók csak Premium tagságot kapnak vele, azaz ha vásárolnak például majd a Network-ön akkor visszakapnak jó pár pontot. Biztos, hogy mindenki számára elérhető lesz a Nintendo Network.
-
Mister_X
nagyúr
A Nintendo ígéretett tett, hogy támogatni fogja a 3rd party fejlesztőket és, hogy nem adnak ki a rajtra egy erős 1st party címet. Én azt mondom, hogy ez így a jó, van miből csemegézni. Mire kijön (azaz rá két hétre) három fizetésen leszek túl és akkor majd a a standard parck* mellé fog landolni egy Zombie U, Darksiders 2, Assassin's Creed III és remélhetőleg egy Mass Effect III is.
*azt mondták nekem az egyik konzolboltban, hogy elvileg csak a Deluxe-osok használhatják majd az online hálózatot. Nagyon ajánlom, hogy ne így legyen.
-
törölt tag
Maskor odarakom, hatha mas is azt hinne, hogy az egesz emberiseg neveben nyilatkozom mikor arrol beszelek mit es mit nem akarok megvenni...
A Mariok a Wii-n nekem konkretan bejottek (a ket Galaxy resz) es a Zelda is vilagokat buntetett, szoval nem a Nintendoval van bajom, ha gyulik ra eleg nekem tetszo jatek valoszinuleg benevezek ra, de az eddigi felhozatal elegge gyasz szvsz. Jobbara csak a 3rd party fejlesztok nyitasarol szol a platform fele, a belsos cimek meg a parlagon. -
ViharVadász
őstag
Állítólag nem lett volna folytatása ennek a játéknak, aztán a Nintendo felkarolta, így mégis lesz. Szerintem aki nem is szereti a Nintendo-t vagy legalább a Wii U-t, örülhet neki, hogy egyáltalán folytatódik.
-
törölt tag
Ez eleg szomoru, a generacio egyik legjobb jateka volt, wii u-t meg egy ertelmes jatek miatt nem veszek.
Meg mindig erthetetlen szamomra, hogy a Sega miert nem volt hajlando penzelni. Ha jol emlekszem az elso resz sem teljesitett rosszul, legalabbis az elvarasokat felulmulta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged