- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajthabalazs
senior tag
Én konkrétan ingyen tudnám utalni a milliárdot, legalábbis a bankom (Erste szupernulla) ingyen adja a szolgáltatást. Egy gyengébb számlacsomagnál mondjuk 9000Ft. E fölött az állam levesz még 6000Ft tranzakciós illetéket, ami elvileg terheli a bitcoin tranzakciókat is, egy becsületes vállalkozás ezért be is vallja és fizeti. ((#150) taranis, lekéstem)
A Bitcoin addig van, amíg a bányász megél belőle. Amint nem lesz profitábilis bányászni, eltűnik alóla a hálózat, hiszen a bányászat önkéntes alapú. Persze mivel a tranzakciós költség is önkéntes, ezért ameddig emberek használni akarják a hálózatot, addig mindig meg fogják fizetni a bányászt.
Arra lennék kiváncsi, hogy a bitcoin forgalomnak mekkora része bonyolódik tőzsdéken, vagy coinpayment-en, és mekkora azoknak a tranzakcióknak az aránya, ahol valaki valódi szolgáltatásért bitcoin-t kér, és nem váltja azonnal vissza olyan devizára, amiből kenyeret tud venni.
-
törölt tag
Procikból mindig olyat vettem, amit jól lehet húzni és utána +50%-os OC-vel használtam őket.
VGA kártyát meg nem lehet elrontani a gyári software tuninggal, mert annyira kevés plusz feszt lehet adni neki meg inteligens módon le is szabályoz... gyakorlatilag minden órajel max alatt van kicsivel, ahol pont nem fagy ki. És nem fagy ki, mert le lett tesztelve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest