- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
abban teljesen igazad van, hogy a PC világban túlságosan szabadjára vannak engedve a hardvergyártók, nem is tetszik, mérges is vagyok miatta, mert tényleg sokan az ipari hulladék vas miatt kezdik el szidni a rendszert, ami nem jogos.
de most telefonokról van szó, ahol mindenki másnak sikerült valahogy megoldania, hogy a platformja többé-kevésbé minden készüléken, minden összeállításban konzisztens élményt nyújtson. ez a gond az Androiddal, hogy nem platform, csak egy alap, amit mindenki arra pakol és amire mindenki azt pakol, amit akar. ez így nem fog sokáig működni.
-
moonman
titán
bocsánat, de a user telefont vesz, nem pedig "szoftvert valamilyen driverekkel". mégis honnan kéne tudnia a usernek, hogy az RBM2-ben nincsenek jó driverek, míg a Blade-ben igen? ő csak annyit lát, hogy Android 2.1-es telefon, azt' az egyik működik, a másik nem.
és itt el is érkeztünk a fragmentáció jelentette problémakörhöz. bár tudom, ez sem az Android meg a Google hibája, hanem a useré, amiért nem nyomozza ki, hogy mely összeállításban fog rendesen elindulni neki az Angry Birds.
-
sh4d0w
félisten
Én nem is várom el tőle.
Mellesleg belassulást a Voda845-ön csak töltés közben tapasztaltam, meg hát egyszer a már említett későn ébresztős mókát. Ezenkívül más gondom még nem volt vele és ezek sem egetverő problémák, amihez szakértőnek kell lenni.
attila: mint írtam, Voda845, tehát nem felsőkategóriás cucc. Azt is írtam, hogy jónéhány hetes uptime után csinálta - igazából meg sem lepődtem rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest