Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
attila: mint írtam, Voda845, tehát nem felsőkategóriás cucc. Azt is írtam, hogy jónéhány hetes uptime után csinálta - igazából meg sem lepődtem rajta.
Értem én, de ilyet egyszerűen nem szabadna csinálnia. Ha egy telefon olcsó, az nem kellene hogy azt jelentse, hogy nem is működik. Az enyém is olcsó darab, de amit nyújt, azt tudja hiba nélkül. Néhány speciális esetben ki tudom ütni ha akarom, de ehhez már szándékosság kell, és a sorozat néhány apróbb hibája. Alapvető dolgokat azért nem szúr el.
-
floatr
veterán
FYI, ha belassul, akkor gyakorlatilag elfogyott a memória, és a GC folyamatosan fut. Ez a rakétamérnöki háttere a dolognak, amiből elég annyit megjegyeznie a júzernek, hogy egy fisifosi telefonra ne telepítsen minden szart ész nélkül, akárcsak bimbóz alatt.
Nyilván egy kétszázezres géptől elvárhatja az ember, hogy gyakorlatilag sose teljen be a memória, de egy 10eft-ostól már nem annyira.
-
moonman
titán
ha belassul, honnan tudod, melyik processzt szabad kilőni és melyiket nem? honnan tudod, hogy melyik program akasztja be és miért? honnan tudod, hogy melyik appnak épp milyen kompatibilitási problémája van az adott gyártó adott típusának adott verziójával?
egy usernek ezekkel nem lenne szabad foglalkoznia, Androidon viszont időről-időre rá lehet kényszerülve. ezekre gondolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest