- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Én nem is várom el tőle.
Mellesleg belassulást a Voda845-ön csak töltés közben tapasztaltam, meg hát egyszer a már említett későn ébresztős mókát. Ezenkívül más gondom még nem volt vele és ezek sem egetverő problémák, amihez szakértőnek kell lenni.
attila: mint írtam, Voda845, tehát nem felsőkategóriás cucc. Azt is írtam, hogy jónéhány hetes uptime után csinálta - igazából meg sem lepődtem rajta.
-
1. Mikor utoljára dolgoztam Windows-okkal, kellett (nem mostanság volt, elismerem, de hatékony megoldás).
2. A teljes reboot tiszta helyzetet teremt, így érdemesebb azzal kezdeni, semmint vacakolni azzal, vajon melyik process zabálja fel a szűkös erőforrásokat. Biztosan léteznek szofisztikáltabb megoldások, az én régi Androidomon ezek még nincsenek jelen, ezenkívül nem is túl gyakran van rá szükség.Az meg, hogy ki, mit és honnan nyúl - szerintem ne tárgyaljuk, mert egyrészt nem ide tartozik, másrészt ha valakit nem lehet védeni ezügyben, az a Microsoft.
-
Én ezt a kérdést nem bonyolítom túl, mert semmi értelme. Tudom, hogy gyenge a hardver az Androidom alatt, ezért a Windows-os világból vett megoldással élek: kikapcs-bekapcs. Tehát nem kell vele foglalkozni.
Előfirdult, hogy többhetes uptime után nekiállt késni az ébresztésem (nem az óra!). Kikapcs-bekapcs és minden okés megint. Ennyi, ehhez nem kell hozzáértőnek lenni - és őszintén megmondom, az okostelefonokhoz nem is akarok hozzáértő lenni.
-
"Az Androiddal szemben az a legnagyobb előnyünk, hogy nem kell számítógép-tudósnak lenni a Windows Phone használatához"
Mé', az Androidhoz kell? Nem tapasztaltam... Ez megint kettyós...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest