- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Tim82
félisten
most beütöttem a képkeresőbe: "baldur's gate 2 portrait" és ahogy a képekre nézek, életem egy (kellemes) szeletét látom.
Kb. két-három hónapja kezdtem újra az első részt egy jó jellemű csapattal (de el akarom vinni a bagázst a ToB végéig), csak kicsit jegeltem a témát - szerintem melóból hazaérve viszont folytatom.
-
Tim82
félisten
válasz
Synthwave #62 üzenetére
Én régóta nem játszom aktívan, de szerintem az lfg.hu-n, illetve a gameofthrones.hu-n beregisztrálás után tudsz IRL játékospartnereket is keresni. Utóbbin online is megy mesélés.
Ha budapesti vagy -környéki vagy, akkor meg beballagsz a Sárkánytűzbe és megkérdezed az eladót, hogy nem tud-e valamilyen lehetőséget. Ott rendszeresen vannak ugyanis szerep- és kártyajátékos találkozók.
Btw, a Fallout New Vegas rosszabb lenne a Fallout 3-nál?
-
Tim82
félisten
No worries.
A PC-nek meg simán össze lehetett hozni 20-as DEX-et (18-as tulajdonság + ha elfként indítottál = +1 DEX, + volt erre is egy tome).
Emlékszem, a sorcerers.net-en voltak (illetve máig elérhetőek) egy Dave Milward nevű fickó teljesen power gamer szemléletű komplett walkthrough-jai, ő nagyon keményen tudott azzal sakkozni, hogy milyen az ultimate evil meg az ultimate good party, milyennek kell lennie a PC-nek, milyen csapattársai legyenek, azokat hogyan kell
feltápolnifelszerelni...Az Xbox Classic-os játékokkal játszott valaki? Ha jól sejtem, elvileg azok inkább a Diablo-ra hajaznak, csak a brand sikerét lovagolták meg. (Baldur's Gate Dark Alliance I-II.)
-
Tim82
félisten
Még nem jelent meg az Android-os verzió sajnos. ("Coming soon...")
Én is a HP Touchpad-re venném meg, de májustól lesz a családban iPad Mini is, úgyhogy ha addig nem jön ki a droidos változat, marad az iOS.
-
Tim82
félisten
válasz
Colonel993 #20 üzenetére
A Stalker, mint szerepjáték? Muhahaha...
-
Tim82
félisten
A Guide of True RPGs for Dummies.
Amúgy igen, erősen gondolkodom, hogy kell-e nekem az eredeti játékok mellé az Enhanced Edition vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest