- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem rossz tapasztalataim voltak a drágább lapokkal, míg ilyen filléres asrock lapok ezer évig mennek (7/24-ben a mostani home szerver lapomban sok ezer üzemóra van...), drágább asust, meg asrockot is kénytelen voltam már kukázni. Az egyik ráadásul ez 1366 volt
Még jó, hogy véletlen találtam aprón egy intelt amit a csávó nem az 1366-ban hirdetett 20-ért, lealkudtam 15-re és azóta megy.
Anno az nforce chipsetek
Azok úgy hullottak mint a legyek. Kb. ilyen geforce 8xxx,9xxx szinten.
-
jahh korrekt amit írtál, a prociból azért i3 6100 alá semmikép se mennék... és így van, tény hogy később mehetne bele akár i7 is, ami megdobná a teljesítményt rendesen.. .lapon nem érdekel, nem fogok spórolni, ha kihasználom ha nem... VGA-ból a 750ti-vel az a bajom, hogy 2D-t megjeleníteni túl sok, játékra túl kevés.. akár csak egy AMD-s APU, de legalább ott nem kell külön megvenni hanem a proci tartalmazza
-
PuMbA
titán
Jó konfig a régebbi játékokra, de 4400-es Skylake-kel nem fog elindulni semmilyen új játék, ugyanis az összes mostantól megjelenőnek minimum a 4 szál / mag (Mirror's Edge Catalyst, Battlefield 1 stb., de már a GTA V is keményen akadozik 2 maggal), amit egy hasonló árú AMD gép teljesít
-
amíg a Prohardver! meg a bacsis-tuning elfut vele, kitartok
vicet félretéve! fanságot is belevéve...
van egy 6 magos Phenom II-m.. nem mai csírke.. s igazából még ennek a telejsítméyne is, több mint elég...
ha most majd veszek kb fél év múlva egy új APU-t, az így vagy úgy, erősebb lesz... és kevesebbet is fogyaszt...
tehát szerintem nem lövök mellé...
Intellel jobban járnék teljesítmény és fogyasztás terén is... szóval az én helyzetem: vagy jól járok, vagy még jobban járok.. de rosszul semmiképígy maradok annál hogy jól járék és még a fanság is megmarad.. tehát így akkor az AMd-vel is nagyon jól járok
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motoros topic
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest