Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem rossz tapasztalataim voltak a drágább lapokkal, míg ilyen filléres asrock lapok ezer évig mennek (7/24-ben a mostani home szerver lapomban sok ezer üzemóra van...), drágább asust, meg asrockot is kénytelen voltam már kukázni. Az egyik ráadásul ez 1366 volt
Még jó, hogy véletlen találtam aprón egy intelt amit a csávó nem az 1366-ban hirdetett 20-ért, lealkudtam 15-re és azóta megy.
Anno az nforce chipsetek
Azok úgy hullottak mint a legyek. Kb. ilyen geforce 8xxx,9xxx szinten.
-
Én is hasonlón gondolkom manapság, eladom a gépem úgyis ott van helyette a lapos (adatlapom... proci jobb a tiednél, vga gyengébb). Mondjuk az a baj, ha bejön valami húzósabb meló akkor kellhet, abból meg 2 nap alatt megvan az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged