Új hozzászólás Aktív témák
-
jahh korrekt amit írtál, a prociból azért i3 6100 alá semmikép se mennék... és így van, tény hogy később mehetne bele akár i7 is, ami megdobná a teljesítményt rendesen.. .lapon nem érdekel, nem fogok spórolni, ha kihasználom ha nem... VGA-ból a 750ti-vel az a bajom, hogy 2D-t megjeleníteni túl sok, játékra túl kevés.. akár csak egy AMD-s APU, de legalább ott nem kell külön megvenni hanem a proci tartalmazza
-
nyugodtan írják csak nincs ezzel gond, nem tiltottam le a hsz-eket, és direkt kértem a véleményeket
teljesen tisztában vagyok az AMD CPU-k/APU-k és az Intel processzorok teljesítményével, és hogy viszonyulnak egymáshoz...
Szóval csak nyugodtan, de valószínűleg nem nagyon fogják a döntésemet megváltoztatni, ettől függetlenül kíváncsi vagyok arra hogy ki hogy gondolkodik ha az én helyemben lenne -
-
-
amíg a Prohardver! meg a bacsis-tuning elfut vele, kitartok
vicet félretéve! fanságot is belevéve...
van egy 6 magos Phenom II-m.. nem mai csírke.. s igazából még ennek a telejsítméyne is, több mint elég...
ha most majd veszek kb fél év múlva egy új APU-t, az így vagy úgy, erősebb lesz... és kevesebbet is fogyaszt...
tehát szerintem nem lövök mellé...
Intellel jobban járnék teljesítmény és fogyasztás terén is... szóval az én helyzetem: vagy jól járok, vagy még jobban járok.. de rosszul semmiképígy maradok annál hogy jól járék és még a fanság is megmarad.. tehát így akkor az AMd-vel is nagyon jól járok
-
-
-
válasz
->Raizen<- #15 üzenetére
ez így van
az FX8320 nem a fogyijáról volt híres... azaz de
mennyi a difi? 100W?
és igen, az AMD sokat fogyaszt, és Intellel még többet nyerhetnék a fogyasztáson...
De így is nyerek, legalább 150W-ot... így amolyan a kecske is jól lakik káposzta is megmarad effektus lesz nálam -
válasz
t72killer #12 üzenetére
Tisztába vagyok a teljesítményekkel az aktuális prociknál
Én nem csak a telejsítméynt nézem, hanem hogy mennyi feelingel jutalmaz a számítógép...
az AMD jobban adja... így leszarom mennyit tol akár egy celeroncs, ha számomra az "lelketlen"
Hieronymus! Igen igazad van.. jón egy jó kis trójai azt kampec a 20 évnyi program gyűjteményemnekde egy offle gép erre van, hogy arra archiváljak... De azért továbbra is nyugodtabban alszok ha a gépemben a merevlemezben bízok
-
kapjátok be
Hieronymus!
Már vesztettem el HDD-ket... 500gigásat, 1,5T-s és 2T-set is.. sok-sok adattal...
2 dolog miatt van több HDD-m... egyiken pl filmek vannak, a másikon programok, játékok stb.. így ha ugrik egy HDD, legalább nem mindenem veszik el... (amúgy archiválok másik gépre) a másik, meghogy pl van egy 400-as SATA HDD-m.... hááát... lassan 10 éves, és épp ezért nem cserélem le.. ez megbízható... fél életem rajta van... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest