Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
lapra kár költeni ha nincs kihasználva sztem
750 ti-vel azért már lehet játszaniamd apukat annyira nem követem már, de azért meglepne ha valami a közelében lenne, ráadásul szépen tuningolható is és alig eszik valamit
a kis g4400-et meg nem kell félteni, biztos cpu limites vele sok game, de uo. sok jól is megy rajta
mivel koca game volt a téma oda bőven jó -
proci985
MODERÁTOR
lapon nem érdekel, nem fogok spórolni, ha kihasználom ha nem
felesleges.procik egy részét nem lehet tuningolni, ha meg veszel egy i3mat jó eséllyel a chipset elavul, mire i7re váltanál.
mondom ezt úgy, hogy nekem is a lapom volt drágább mint a procim, de nekem sikerült megcsípnem akcióban egy 3820at 50ért boltból, garival, újonnan, socket2011es lap meg 60 alatt kb sose volt. featureokra meg jobban jöttem ki, mint egy 4770+35 körüli lappal.
-
2D-re (=flash, videógyorsítás, asztal) bőven elég az intel grafika is - főleg Haswell óta, ami nem most jött ki
. A skylake még jópá lapáttal rátesz.
Játékra kellhet valami, a 750 felett már eljárt az idő. Mivel ez "nem sürgős komponens", megvárhatod, h a polarisból vagy a pascalból lesz-e pici. Én is gomdolkodtam, ha nagyon elterjedne a hdr 4k videó - amit a skylake nem támogat - a kis htpc-szervergép pár év múlva simán kapna egy szükség szerint aktivált minimálkarit, akár a minipcie slotjába.
-
Chaser
legenda
első genes 2 magos i5 a fő gépem...az is mindenre elég nekem
most gondolkoztam egy desktopon koca játékra - mondjuk baromság, havonta pár napot lenne bekapcsolva -, vga már megvan, cpu hűtő elvileg péntekre, többi passz, de az elképzelés megvan és intelszerk: sztem már csak a ramokat veszem meg most, többit majd ősszel, nyáron pont nem fogok jáccani', ram árak meg padlón vannak, sztem innen már csak felfelé fognak menni
-
-
Lehet lelketlen az intel, de ebben jobbak. De ahogy írtam is, nem akarok téríteni
. Az újabb AMD eresztés itt is jobban teljesít/fog teljesíteni.
#20: számomra az intel fő hátránya eddig az akadozó drivertámogatás volt, 2 generáció, és már nincs is meghajtó. Most, hogy a win10 "örökké fog élni" ez kevésbbé probléma, de azért támogatásban tényleg jobb az AMD. Amúgy én is sokáig AMD-fan voltam - leginkább, mert a kategóriában ami nekem kellett (=Brazos) ők voltak a jobbak. Aztán ~3éve kezdődött az új gép(ek) építésének/beszerzésének ideje, és hirtelen légüres térrel találtam szembe magamat a piros oldalon. Amíg tehettem vártam, de az amd-től csak szép ppt-k szállingóztak, ütős teljesítmény (=üzleti noti Carrizo alapon) csak jópár hónappal a végső határidő előtt. Asztali gép is van otthon, most épül a második, mind2 kék: a főgép videóvágásra és hasonlókra értelemszerűen, a kicsi szerver amit mellé most összerakok a 7/24-es üzemmód fogyasztása miatt lett i3.
Amúgy érzi ezt az AMD, látom, hogy a 7850k-t az i3-6100 szintjére árazták. Így már, ha nem fut 7/24-ben, érdekes lehet.
-
Chaser
legenda
veszel a kis intel mellé egy 750 ti-t és koca játék is bőven meg van oldva
én megpróbálnám az egészet eladni egyben, aztán venni egy beugró skylake konfit ddr4 alapon, akár kis pentiummal, olcsó/jó, ha lemegy használt i3 ára akkor meg arra váltanék, de lehet esetedben nem is kell váltaniszerk: jah fan vagy, nemszótam'
én ilyen hülyeségből már rég kinőttem szerencsére, azt veszem ami jobb
-
Ez nem merevlemez probléma.
A kéretlen és káros programok tevékenysége ellen nem véd a több merevlemez használata.
Legfeljebb a titkosítás ütemét gyorsítod, mert több lemezen és párhuzamosan gyorsabb, mint egy merevlemezen és sorosan.A RAID köteteket is félre értelmezik. Nem az adatbiztonságot, hanem a rendelkezésre állás biztonságát növeli. Ha rászabadul a baltás gyilkos egy RAID kötetre, csak a biztonsági mentésből történő visszaállítás jelent megoldást.
-
"inkább maradnék a "különc" táborban"
Ez nem baj, sőt szükséges is. Ha mindenki lépne, akkor lehúzhatná a rolót, az AMD.
Azzal meg mindenki veszít hosszútávon.Néhány apró javaslat.
Nem kell belső optikai meghajtó. Jó helyette egy USB-s. Azt legalább több géphez is lehet használni. Nem zörög és nem kopik folyamatosan.
A meghajtók számának korlátozásával halkabb gépet és alacsonyabb fogyasztást érsz el.
Egy SSD és egy HDD elegendő egy gépbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest