- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor17
csendes tag
A flass hiánya mindig is sarkalatos pontja lesz a gépnek.Viszont ha ezt a békát le nyeljük mindennapokban egy nagyon jó eszköz.Az alap program felszereltség tényleg puritán.Én kb 10k Ft ot költöttem programokra.
Hiába van asztali gépem meg okos telefonom valahogy mindig az iPad-on kötök ki mert egyszerüen jó használni a megszokott dolgokra (pl: mail, böngészés, kép/video szerkesztés) Valahogy az egész sokkal természetesebb , jobban ''kézre áll'' a használata mint más eszköznek.Egy laptopnál jóval nagyobb a szabadság érzet funkcionalitásban meg kb80% ra hozza.Nálunk az egész család rá van gyógyulva mert pofon egyszerü használni és mindig teszi a dolgát.Igy szövegben nem nagyon jön át szvsz az emberek nagy része pár nap használat után nem akar megválni tőle. -
Gábor17
csendes tag
Én 2-es ről most biztos nem váltok.Viszont az nagyon tetszik az új is.
Innováció hiánya ? Maga az iPad az innováció !
Minden évben javítanak rajta és változatlan áron adják.iOS-re folyamatosan jönnek a frissítések (nem csak az ígéretek) +AppStore hatalmas kínálat,mi kell még ?Az iTunes valóban idegölö tud lenni...
Megértem hogy egyeseknek fontos a korrekt fájl kezelő meg a torrent kliens, de ez csak szűk rétegnek kell.Szerencsére mára mindenki tud válogatni a saját igényéhez táblagépet.Amire kitalálták az iPad a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest