- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spawn21
veterán
Ugyan ne akard már elmagyarázni, hogy nekem mi a jó. Talán ha 15 éves lennék oké, de így inkább ne
Szeretem ha masszív a telefon. Nem kell tokkal ronditani szerencsétlen méregdrága cuccaimat. Tudod, mert könnyen csúszik, stb... Nekem így jó, ha neked nem, rendben nem gond
Ettől függetlenül tetszik sok telefon. Szép az s8, HTC 10, g6, bb keyone ..kinek mi.
-
Teal'C
veterán
+1 Ráadásul az S8 gyári hátlapvédő a szélén hozzáad 1-1mm-t így az a teljesen ügyetleneket is megakadályozza a véletlen érintésben viszont nem csúnyább az összhatás és a szilikonnal ellentétben nem színeződik el és nem feszíti fel a fólia széleit. Igaz viszont kb 3x drágább de megéri.
-
janeszgol
félisten
De ő a saját nevében beszélt. Nekem is tetszik a formaterv, bár nekem a G6, S8 is tetszik. A kettő között van az igazságom: Note 7.
A másikra: kapható olyan fólia, Ebayen láttam, ami leveszi a betekintési szögeket, hogy csak egyenesből lehessen látni élesen, tisztán a kijelzőt. Paranoiásoknak jó cucc, nekem nem kéne
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest