- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
válasz
CptAdamica #123 üzenetére
Vicces h senkinel nem szaggat semmi se tulajoknal se teszteloknel. Csak nalad. Nem nem vicces. Szanalmas hogy igy probalsz vedeni valamit h inkabb magad járatod le. De csak csinald.
ja es kedvelem... khm kedveltem a hTC-t, ahogy no more is. De meg o is belatta hogy ha vmi halott, azt nem eltetjuk. Az a baj h rosszul ulsz a lovon. Nem a usernek kell a gyartoert lenni hanem forditva! El lehet gondolkodni.. bar nem fog sikerulni..
-
Teal'C
veterán
válasz
Szerintem akkor vegyél egy c9 pro-t mert azon pont egyik sincs amit írtál.
-
no more
veterán
válasz
Én nagy HTC fan vagyok, még mindig kurvára remélem, várom, hogy VÉGRE összedobják azt a telefont, ami az M7-em utódja lehet, de jelenleg írisz szkenner ide, vagy oda, az S8 Plusz elmegy 2 napot 7-8 órás kijelzőidővel, kávák nélkül, a U Ultra meg egyet sem bír ki 3-4 órával.
#pooruseofspace
-
RaveForce
veterán
válasz
CptAdamica #64 üzenetére
"Tudod mi volt a reakció? Basszus ez olyan gyors, amit én felfogni nem tudok..." sirok... made my day
Azert van abban egy kis romantikus ironia abban hogy minden hTC hir alatt elkezdesz sirni, hogy a kommentelok csak bantjak a szerelmedet, es erre altalaban betolsz egy "nagyon szakmai, nagyon megalapozott" samsung fikat... -
Silenzio
addikt
válasz
CptAdamica #52 üzenetére
Azok az alap animációk csak a rendszer elindítását követően akadoznak, míg be nem lövi magát a rendszer.
Nekem most "csak" S7 Active-om van. Volt 6 iPhone-om, 3 Lumiám és kb. 30-35 Androidos telefonom. És ez a legjobb cucc, amit életemben láttam. Kimentem az erdőbe kamerázni. 4-től este negyed 9-ig vettem a QHD felvételeket, és maradt még benne 25%. Egy iPhone másfél óra alatt merült le így, a G5 100 perc alatt. Saját teszt.
-
csubbaka
tag
válasz
CptAdamica #64 üzenetére
Hagyjad már, szar az egész HTC úgy ahogy van, utolsó szög és zárjanak be. Mindenkinek Samsungot és kész
-
válasz
CptAdamica #60 üzenetére
Fikázni is, dícsérni is bármeddig lehet egy telefont.
Csak ott már baj van, ha valaki elveszíti a józan eszét, és kétségbeesetten próbál védeni egy márkát, amit nem véletlenül támadják.
"bugos, lagos rendszer"
Miért, volt a kezedben egy nem bolti környezetben fél óránál több ideig S8?
Mert én akadozást nem tapasztaltam. -
válasz
CptAdamica #54 üzenetére
S8 újdonság: DeX támogatás, kamera (szoftver), Bixby, nagy kijelző relatíve kicsi házban, SD835, írisz-szkenner stb.
Emellett ami pozitívum, hogy van IP68, Gear támogatás, jó akkuidő, funkciógazdag rendszer, és még sorolhatnám.
Mindez egyetlen készülékben.
Hacsak az S7-et nézzük, abban is van bőven sok finomság a fentiekből.És ez csak Samsung.
Szerk: + jack
-
válasz
CptAdamica #52 üzenetére
Mondjuk, mert a többi gyártó csúcstelóinak többségében sokkal több újdonság és tartalom van, mint a HTC készülékeiben?
Amúgy a Sony alatt is megy a hiszti.
(Samsung alatt is.)Nem értem én se a hisztit, de azért ne essünk a ló másik oldalára se.
A HTC-t jelenlegi helyzetében nincs miért védeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest