Új hozzászólás Aktív témák
-
GMalik
tag
Gondoltuk, hogy nem lesz benne.
-
Márko88
aktív tag
HTC régen kedvencem voltál,minőségi problémák amik nálam is jelentkeztek illetve a termékek nem olyanok mint régen. Iphone 7 lesz az utód május végén.
-
-
spawn21
veterán
Ugyan ne akard már elmagyarázni, hogy nekem mi a jó. Talán ha 15 éves lennék oké, de így inkább ne
Szeretem ha masszív a telefon. Nem kell tokkal ronditani szerencsétlen méregdrága cuccaimat. Tudod, mert könnyen csúszik, stb... Nekem így jó, ha neked nem, rendben nem gond
Ettől függetlenül tetszik sok telefon. Szép az s8, HTC 10, g6, bb keyone ..kinek mi.
-
Teal'C
veterán
+1 Ráadásul az S8 gyári hátlapvédő a szélén hozzáad 1-1mm-t így az a teljesen ügyetleneket is megakadályozza a véletlen érintésben viszont nem csúnyább az összhatás és a szilikonnal ellentétben nem színeződik el és nem feszíti fel a fólia széleit. Igaz viszont kb 3x drágább de megéri.
-
no more
veterán
válasz
janeszgol #134 üzenetére
Nem értem, miért jobb egy nagy bumszli kávás telefont fogni, mint egy káva nélkülit. Az S8-at is tökéletesen meg lehet fogni, és véletlen érintések sincsenek az edge széleken, cserébe nagyon pici a telefon, egy kézzel könnyedén kezelhető, viszont hatalmas a kijelzője.
-
janeszgol
félisten
De ő a saját nevében beszélt. Nekem is tetszik a formaterv, bár nekem a G6, S8 is tetszik. A kettő között van az igazságom: Note 7.
A másikra: kapható olyan fólia, Ebayen láttam, ami leveszi a betekintési szögeket, hogy csak egyenesből lehessen látni élesen, tisztán a kijelzőt. Paranoiásoknak jó cucc, nekem nem kéne
-
no more
veterán
Nekem speciel kell a káva, jobb a fogás
Ne haragudj, ekkora hülyeséget rég olvastam! Ez pont olyan, mint, amikor a Z1 teszkós kijelzőjét megmagyarázták, hogy azért jó, hogy csak szemből ad rendes képet, mert oldalról nem látják a buszon, hogy kivel, mit beszélget, így biztonságos.
-
-
RaveForce
veterán
válasz
CptAdamica #123 üzenetére
Vicces h senkinel nem szaggat semmi se tulajoknal se teszteloknel. Csak nalad. Nem nem vicces. Szanalmas hogy igy probalsz vedeni valamit h inkabb magad járatod le. De csak csinald.
ja es kedvelem... khm kedveltem a hTC-t, ahogy no more is. De meg o is belatta hogy ha vmi halott, azt nem eltetjuk. Az a baj h rosszul ulsz a lovon. Nem a usernek kell a gyartoert lenni hanem forditva! El lehet gondolkodni.. bar nem fog sikerulni..
-
-
Teal'C
veterán
válasz
Szerintem akkor vegyél egy c9 pro-t mert azon pont egyik sincs amit írtál.
-
no more
veterán
válasz
Én nagy HTC fan vagyok, még mindig kurvára remélem, várom, hogy VÉGRE összedobják azt a telefont, ami az M7-em utódja lehet, de jelenleg írisz szkenner ide, vagy oda, az S8 Plusz elmegy 2 napot 7-8 órás kijelzőidővel, kávák nélkül, a U Ultra meg egyet sem bír ki 3-4 órával.
#pooruseofspace
-
GMalik
tag
Htc 10-ben lévő aqustic audio áramkör nem volt rossz húzás a cég részéről, hogy beépítette. Erőltethette volna ezt a vonalat az újabb típusok kapcsán is a HTC.
-
no more
veterán
válasz
tomboy0013 #93 üzenetére
Van YouTube-on iPhone 7 szétszerelő videó, és ahol a Jacknek kellene lennie, ott egy nagy üresség van... simán ott maradt a helye...
Egyszerűen azért nincs benne, mert drágább a BT headset.
-
no more
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #55 üzenetére
Szerk: + jack
Azért az milyen már, hogy eljutottunk arra a szintre 2017-ben, hogy ez extrának számít.
-
RaveForce
veterán
válasz
CptAdamica #64 üzenetére
"Tudod mi volt a reakció? Basszus ez olyan gyors, amit én felfogni nem tudok..." sirok... made my day
Azert van abban egy kis romantikus ironia abban hogy minden hTC hir alatt elkezdesz sirni, hogy a kommentelok csak bantjak a szerelmedet, es erre altalaban betolsz egy "nagyon szakmai, nagyon megalapozott" samsung fikat... -
Teal'C
veterán
válasz
yoshimitsu81 #75 üzenetére
Van vezeték nélküli power bank. Ennyi! De amúgy indokolták a méretével is az elhagyást. Pedig Nokiáéi már rég feltalálták a 2,5mm es Jack et.
-
Teal'C
veterán
Hát igen eléggé e-urták nem kicsit nagyon, szerintem utoljára a HD2 volt versenyképes telójuk,aztán jött droid és majdnem mindenki lekörözte őket. Azt hiszik csak mert pár jó cuccot bepakolnak egy házikóba és követik mamlaszul a hülye trendeket majd bankot robbantanak. Hát pont nem.
-
az usb-c "MINDENKÉPP" ott a telón - a jack léte ezt nem befolyásolja
pontosan úgy igaz ez, ahogyan a BT-t se mellőzik a jack-el szerelt telók gyártói....ugye nem tovább taglalnom, miért badarság amit írtál?
(és akkor még a töltés közbeni zenehallgatás mellőzéséről nem beszéltél.... miért nem? az nem létező probléma?)
(#104) Mulder92 - aki az usb-c-re nem megváltóként tekint, az tényleg dínó. a jackre nincs JOBB(!) alternatíva és a megléte miatt nem kell sem az usb-c-t, sem a BT-t kihagyni egy telóból
(#107) B-Clone - miben korlátoz? mert egyelőre raplis ovisként irogatod ugyanazt
-
válasz
tomboy0013 #112 üzenetére
+1
De végül is több baj van a HTC-kkel mostanság, mint a jack elhagyása, szóval a vita zárható
Aki szeretne HTC-t, az tisztában van azzal, hogy nincs 3,5, aki pedig mást szeretne, az jó eséllyel nem emiatt a lyuk miatt fog lemondani az U betűs telefonokról.
Bár tény, hogy érthetetlen ez a lépés. -
tomboy0013
veterán
Én azt még mindig nem értem miért lenne gond ha maradna 3,5-ös csati is a type-c mellett ugyanúgy mint ahogy eddig is elfért és aki azon akar zenét hallgatni az hallgatja azon... Ezt az inkább ne tegyük rá felfogást még mindig csak spórolásnak érzem. Miért jó az ha korlátozva van az ember? Nekem kényelmesebb a jól bevált füleseimmel zenét hallgatni mint még abból is venni egy vagy több pluszt amit töltés közben használni sem tudok. Meg átalakítókkal szerencsétlenkedni se sokkedvem lenne... Arról nem is beszélve, hogy igen hamar elhasználódna a C csatlakozó és fizethetsz a szervízért is.
-
mumk1
addikt
És akkor még ott vannak azok az eszközök amiknek köze nincs a zene hallgatáshoz, de jack csatisok. Nekem pl. van egy jó kis sugárzás mérőm.
-
maxmaky
csendes tag
https://mobilarena.hu/hir/mennyire_karcolodik_a_zafiruveg_a_htc_u_ultran_es.html
-
Mulder92
csendes újonc
válasz
yoshimitsu81 #106 üzenetére
Én csak azt mondom, hogy tavaly ezen ment a vita... Semmi értelme a c nek most meg minden gyártó sorra adja ki. Ebből csak azt akartam kihozni, hogy szépen minden gyártó alkalmazkodik az ilyen újításokhoz mint idenre a type-C töltő jövőre pedig valószínű a C füles ha tetszik ha nem ez lesz a tendencia.
-
B-Clone
aktív tag
válasz
yoshimitsu81 #105 üzenetére
igen zavar a +1 lyuk mert számomra felesleges, mert van jobb megoldásom.
-
yoshimitsu81
tag
Ez baromság amit mondasz. Az egyik 300e ft telefon kb csak az i phone aki elhagyta a jacket, de azon nincs is type c. Évek óta van typec-s füles. Az jó de még egy csomó telefon sima usb-s, hova dugjam ?. Nekem a kedvenc márkám a skullcandy és kurvára nincs usb c-s, vagy legalább is én nagyon nem találtam. Tehát több sebből is vérzik a teóriád. Csak azt nem értem miért zavar a telefonon egy lyuk?? Meg akkor most nem értelek bt vagy vezetékes?
-
Mulder92
csendes újonc
Szerintem nem kötelező megvenni akinek nem jön be a C-type az választhat más márkát is aminél még jack van. Attól, hogy azt hangsúlyozzátok, hogy mennyire idióták meg követik az almát, attól még marad a C. De emlékezzünk vissza a tavalyi évre a HTC is átállt a C-type töltőre jött a fújolás, hogy mekkora baromság, erre idén már mindenki azzal tölt, most már nem baj gondolom én
Jövőre de maximum 2 éven belül minden gyártó nagy valószínűséggel így fogja megoldani a fülhallgatók bemenetét de gondolom akkor már tökéletes lesz mindenkinek. Én úgy vagyok vele ha ez a jövő akkor toljuk, még szerencse h ma már nem floppyval kell dolgozni ha értitek mire gondolok
-
Xaels
félisten
Klasszik USB-t rengetegszer láttam már kikopva olyan szinten, hogy kontaktos volt. Itt van a Type C-s telefonom, kb fél év alatt lötyög benne a töltő csatlakozó és csak töltenie kell a portnak. 3,5-est viszont még egyet nem sikerült kikoptatni napi rendszeres használattal sem pedig volt lejátszóm ami több mint 5 évig szolgált. Már meghalt benne a kijelző is meg mini csatit is cserélni kellett rajta, de a Jack majdnem olyan feszes volt mint új korában.
-
-
B-Clone
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #99 üzenetére
Normális Type-c füleseket már évek óta lehet kapni. jelenleg olyan 15-20k-ról indulnak a használható darabok. Jack kivitelben se olcsóbbak jelentősen a hasonló minőségűek. akinek meg van közel 300.000-re egy új telefonra nem hiszem hogy az a +5000 fogja földhöz kenni.
Persze az 50.000-es jack fejes az megint egy más tészta és itt van az egyetlen pont ahol jogosnak érzem a megkérdőjelezést.Sajnos a kiegészítő gyártók nem úgy működnek, hogy egy egyenlőre rettentően szűk piacra tonna szám elkezdik kitolni a termékeket. Mintha egy nemlétező telefonra akarna mindenki tokot árulni... A régi szabványra biztosan jobban megéri egyelőre gyártani. Nyugodtan nevezzük geciségnek, de majd ahogy egyre több készülékkel "kényszerítik" ránk az új csatit úgy fog nőni az ehhez kapcsolódó kiegészítők piaca és ezzel arányosan az áruk is be fog esni.
A nyilvánvaló extra profit szerzésen felül be kell látni, hogy egy technikai generáció váltás közepén vagyunk ami valahol nekünk is jót jelent, a nyilvánvaló korai kellemetlenségeken túlXaels
Ez a legrosszabb érv amit fel lehet hozni. Én minden eszközömön (Laptop, Telefonok, Kamerák etc) szinte csak ezt a portot használom, elég power user szinten. Még nem volt belőle problémám. De hova tovább egy mezei jack csati is legalább ugyan olyan arányban képes elszaródni egy telefonon mint bármi más. Kérdezd csak meg bármelyik szervizest, hogy hányan mennek hozzá ilyen problémával
-
-
B-Clone
aktív tag
Továbbra is az van, hogy azon kívül, hogy a hangkeltő piac pont az ilyen hozzáállás miatt egy elavult szabványt kénytelen nyomatni, technikailag semmi nem indokolja a 3,5-es jack létét a telefonokban. Type C gyakorlatilag minden téren fényévekkel jobb mint a 3,5.
Aki meg minőségi zenehallgatást akar és telik neki 300 ezres telefonra az nem 2000 forintos hama fülessel fogja használni felsőbb kategóriában meg már nincs olyan orbitális különbség a fejhallgatók között.A type-c amúgy meg nem csak azt jelenti, hogy más formája lett a lyuknak a telefon alján. Teljesen új korszak mind átviteli sebességben mind mintavételezési tartományban, amit össze sem lehet hasonlítani az eddigivel.
Egyszer próbáljatok ki egy normális Type-C fejest /3 éve lehet már kapni ilyeneket/ uram bocsá ráadásul olyant, ami rendelkezik beépített DAC-al is és garantálom, hogy le fossátok a bokátokat tőle.Ez egy baromi jó dolog el kell fogadni. Hogy drága ? Persze mert a vásárlók továbbra is a jóvanazúgy elvet követik és mehezen terjed a szabvány. Aki ért hozzá, az használja és szereti. Aki meg jó minőségben akar zenét hallgatni az ne a mediamarkt alsó polcán keresgéljen.
-
ntomi0730
senior tag
Egy bolond remélhetőleg nem 100-at csinál.
-
listi
tag
új hír, állítólag a honor9+ben sem lesz
-
marcarc
senior tag
válasz
tomboy0013 #93 üzenetére
Ez netto magyarazkodas es tereles sztem. Azert vettek ki mert minden lightning csatlakozot hasznalo eszkoz utan licensz dijat kapnak. 4 dollart, hogy pontos legyek. Ketlem h tisztan technikai okaik voltak. Csak es kizarolag a profit ami oket orientalta, erre a nyakamat teszem.
-
madd dogg
senior tag
Nem konkrétan az U-t védem, vagy a mostani telefonjaikat. Az egész HTC-t. Jóval kisebb cég, mint a többiek. És elég balf@sz vezetésük van. De a mérnökeik szerintem jók és az ötleteik is, más kérdés, hogy mit hagynak nekik megvalósítani.
-
tomboy0013
veterán
Azért annyi mégiscsak indokolja, hogy több mint 15 éve képesek belerakni a telefonokba de most hirtelen ki kellett venni belőle úgy, hogy nincs hasonlóan jó alternatíva. A hülye apple kivette mert nem fért el az a szerencsétlen gombrezgető motor vagy mi a bánat a telefonjukban (mert az ugye marha fontos újítás volt) és most az idiótább gyártók követik, mert azt hiszik ez az oka, hogy sokat adnak el az iPhone-okból... Ezek a gyártók nyugodtan el is tűnhetnek a süllyesztőben, mert gondolkodás nélkül lekopizzák a legnagyobb idiótaságot is.
-
lezuvius
őstag
válasz
madd dogg #87 üzenetére
Ez mind szep es jo amit leirtal, de az elmult 1-2evre ebbol mennyi az innovaciojuk telefon szinten?
- masodlagos kijelzo khhmLGV10khhmm
- szorongatos tema Mi 4C
De nezzuk mi a helyzet a Boomsounddal es azzal a nagy dizajnnal:
Upps elobbi a Htc 10-el halt meg, mig az utobbi az U szeriaval.Nem vitatom a multban elert eredmenyeit a cegnek, de ebbol ne akarjon senki se megelni. A jelenben egy tucat gyarto lett az U szeriaval es igenis tularazott meg a flagshipel között is, mert a nagy fejlesztések vagy uj dizajnbeli elemek nincsenek meg benne, de legalabb a jack is hianyzik belole... Ha a regi ertekeit megtartana es tenne hozza ujakat, akkor egy szavam se lenne...
-
Silenzio
addikt
válasz
CptAdamica #52 üzenetére
Azok az alap animációk csak a rendszer elindítását követően akadoznak, míg be nem lövi magát a rendszer.
Nekem most "csak" S7 Active-om van. Volt 6 iPhone-om, 3 Lumiám és kb. 30-35 Androidos telefonom. És ez a legjobb cucc, amit életemben láttam. Kimentem az erdőbe kamerázni. 4-től este negyed 9-ig vettem a QHD felvételeket, és maradt még benne 25%. Egy iPhone másfél óra alatt merült le így, a G5 100 perc alatt. Saját teszt.
-
szori
tag
válasz
Kisgépkezelő #20 üzenetére
Mondjuk a jacket akkoriban a HTC Touch Diamond-ról is lehagyták :-D
-
slimshady
senior tag
Ezt még mindig nem értem miért nincs hely a 3.5-es csatinak...
"liquid metal érzés" LOL
-
madd dogg
senior tag
Azért ennyire ne utáljuk a HTC-t. Nekem sohasem volt, de mindig kíváncsi voltam egy HTC Flagshipre, végül engem a szolgáltatói készlethiány akadályozott meg, na meg hogy az aktuális flagship már elmúlt egy éves.
Viszont ezt a Jack sztorit leszámítva mindig próbálnák valami jót kitalálni, és szerintem igenis innovatívak. Lehet nem sikerülnek úgy a dolgok elsőre ahogy tervezték, de igazi úttörők a mobilpiacon, szóval ha megférünk ulefone és társai mellett, akkor őket se kellene a csődbe kívánni. Mert:
- Vive - a legjobbnak kikiáltott VR szett
- Másodlagos kis kijelzők az U-kon
- Itt ez a szorongatós téma
- Boomsound, amivel a többieket is kényszerítették, hogy igényesebbé váljanak a mobilos hangszórók
- Az M7-tel nagyjából ők taposták ki a mai iPhoneok és még rengeteg más telefon formavilágát
- Nem ők csinálták az első fémházas készüléket, de szintén az M7 unibody fémháza indította be újra a trendet, hogy nem csak biliműanyag lehet egy okostelefon.
- Az ultrapixel nem jött össze az első formájában, de szintén ők ismerték fel a leghamarabb (és a Sony a legkésőbb), hogy a megapixelháború felesleges és a minőség rovására megy.
- a sensről még sehol nem olvastam olyasféle megnyilvánulásokat mint a TouchWizről.
- baráti társaságomban van 4 HTC, szeretik őket, plusz ebből a 4-ből az egyik 4 éves, a másik 6, és fesztiváltelefonként funkcionálnak hibátlanul máig. És meglepően gyorsak.Ha ennyire szeretjük az újdonságokat, új gyártókat, új rendszereket, akkor pont a HTC-t nem kellene a csődbe kívánni. Szerintem.
-
-
Ennyi erővel hagyjuk már el a telefonhívás funkciót is, úgyis az emberek egy jelentős része már nem is telefonál a készülékén...
Azt, hogy használják-e a jack-et vagy sem, hadd döntse el a vásárló, főleg, ha jelenleg nincs jobb minőségű alternatíva olcsón és hordozható dimenziókban. -
B-Clone
aktív tag
válasz
Nem értek egyet. Ez olyan mintha egy kazettás magnót próbálnál rám tukmálni. Technikailag semmi nem indokolja a 3,5-es Jack csati létét. Maximum annyi, hogy az audio ipar baszik követni normális tempóban az újítást...
-
Bossyy
tag
Az egyik telóm egy HTC A9. Pont a legnagyobb erőssége a hangminőség...még egy középszar fülessel is sokkal szebben szól, mint az általam hallott bármelyik telefon.Én is évek óta BT fejhallgatót használok, de azért néha jó, ha csak zsebbe vágom a drótot és nem kell cipelni a terjedelmes BT cuccot. Ez a Jack elhagyás szerintem ugyanolyan bullshit, mint az, hogy a gyártók a csúcskészülékeikből rendre kihagyják a kb. semennyibe sem kerülő FM rádiót. Miért? Mert csak! Azért, hogy szívjál és érezd a törődést :-)
-
Xaels
félisten
Nem. Rühellem az üveg és az egyéb fényes - csúszós burkolatú telefonokat és zenét is sokat hallgatok. Vezeték nélküliből meg nincs elérhető árban olyan ami megfelelne számomra... Az utóbbi években sorban nyírja meg ez a cég az összes olyan jellemzőjét ami miatt szerettem. A Sense is nagyon ki van herélve, már az M7-nél is hiányzott 1-2 apróság, de volt cserébe sok más és azóta csak még fapadosabb lett. Ez számomra nem érdem, ha megmaradt volna a funkcionalitás a Sensation vagy a One X idején lévő szinten csak tovább optimalizálták volna... Egyáltalán nem érzem, hogy a piaci trendeken kívül érdekelné őket más az utóbbi időben. Ha egy IGAZI nagybetűs HTC telefonnal jönnének akkor megérné nekem a zsebembe nyúlni, de ez az U széria őket figyelembe véve szánalmas.
-
janeszgol
félisten
válasz
Még az alsókategóriás telefonokat is megszólják itt, ha nincs rajtuk értesítő led, mert az mennyire alap. No akkor a három és feles az nem alap? De az!
-
yoshimitsu81
tag
Minek vitatkoztok itt, hogy melyik a jobb bt vagy a kábeles???? Miért ha van jack csatlakozó akkor az kizárja a bt-os füles használatát. Miért akarjátok bemagyarázni azt, hogy ha nincs rajta a jack az jobb. Miért tán akadályoz abban hogy rákapcsolódj a bt füleseddel, mivel lesz rosszabb egy telefon ha van rajta jack csatlakozó
?????
Zavar a lyuk vagy mi van? Ez egy kényelmi funkció amit elvár az ember egy prémium kategóriás telefontól(főleg hogy a szar 10 ezer forintos telefonoknál is alap).Ne a fos kábelekkel keljen már szarakodnom elég volt azzal szarakodni 10 évvel régebben is. Ráadásul ha hosszabb útra megyek és rá kell dugni a power bankot a telefonra akkor hova a rákba dugjam a typ-c kábeledet mond már meg nekem? Igen is van a jack csatlakozónak létjogosultsága. Sőt én még a mini hdmi csatlakozót is hiányolom, mert a játékokat nem tudom kivinni tv re úgy, hogy a kép ne késne . -
Millerchris
tag
Ez elég rossz döntés volt tőlük.
-
-
Crafter32
őstag
mekkora favágók ezek a HTC - nél. Csak ugy nyomják a jobbnál jobb ötleteket, hátha végleg maguk alatt kívágják a fát.
A legviccesebb végig olvasni a toppicot. Apple felhasználók próbálják megmagyarázni miért is kell eggyel kevesebb használati érték. Nyilván muszáj valahogy megmagyarázni miért ad vki több pénzt kevesebbért, de hogy a HTC is teljesen ilyen lett csak koporsóhoz még egy szeg. -
SX Wave
aktív tag
-
sipy888
aktív tag
Durva cucc lesz! Szerintem verni fog mindent az S8-n kívül. A jack hiánya engem pont nem izgat, 15 napja van egy S8-am de még ki sem próbáltam a fülesét. Amúgy meg átalakító, azt kész...
-
csubbaka
tag
válasz
CptAdamica #64 üzenetére
Hagyjad már, szar az egész HTC úgy ahogy van, utolsó szög és zárjanak be. Mindenkinek Samsungot és kész
-
listi
tag
egyszerűen nincsenek tisztában önmagukkal (htc-ék) a brand értékével, ismertségével, a világon 10 emberből 9.5
ismeri a samsungot, a htc-nél ez az arány megkockáztatom fordított, de lehet kisebb. mi nagyjából tudjuk kik ők, az átlagembernek ez a logó kb semmi nem jelent. már rég a kínai flagship killerekkel kellene versenyezniük. ha nekik az derogál akkor marad a pixelek bérgyártása.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #63 üzenetére
Hála istennek, nem volt a kezemben túl sokáig, elég volt belőle annyi. Érdekes módon a jelenlegi HTC 10-es telómat is ugyan abban a Média Márktban tapiztam meg először. Tudod mi volt a reakció? Basszus ez olyan gyors, amit én felfogni nem tudok...
-
válasz
CptAdamica #60 üzenetére
Fikázni is, dícsérni is bármeddig lehet egy telefont.
Csak ott már baj van, ha valaki elveszíti a józan eszét, és kétségbeesetten próbál védeni egy márkát, amit nem véletlenül támadják.
"bugos, lagos rendszer"
Miért, volt a kezedben egy nem bolti környezetben fél óránál több ideig S8?
Mert én akadozást nem tapasztaltam. -
guftabi96
addikt
Egy bolond százat csinál
-
Geffry
aktív tag
Kíváncsian várom mikor hagyják végre el a többi felesleges dolgot mint pl a kijelzőt...
-
CptAdamica
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #55 üzenetére
Erre az írisz szkennerre gondolsz?
Igen, funkciógazdag, bugos, lagos rendszer.
-
troviko
senior tag
Számomra ez az év kommentje, mindenféle iróniát félretéve, komolyan mondom!
(Persze ez nem csak a HTC-re vonatkoztatva igaz, hanem mindenre, amit az emberek fikáznak. Lehet ha sok a fika, akkor nem a divat beszél az emberekből, hanem csak véleményük van, és lehet, ha sok a fika, nem az emberekkel van baj, hanem a termékkel...)
BIG +1!! -
troviko
senior tag
Én BT Wireless fülest használok nem használom a Jacket napi szinten. Egy hónapban 30 napon át tök fölösleges. Viszont azon a maradék egy napon pont KVA jó, hogy van Jack az S7E-n.
Úgyhogy én vallom, hogy mennyen a búsba az összes gyártó, aki elhagyja a Jack-et. Anno amúgy pár éve még 6700-ám volt, azt is BT fülessel hallgattam, mert azon se volt Jack, és néha azon is hihetetlenül hiányzott, meg is fogadtam, hogy soha nem fogok Jack nélküli telót venni.
Ami ebben az egész Jack elhagyásos sztoryban a legviccesebb és egyben legszánalmasabb, hogy míg az Apple dollár százmilliókat, sőt hosszabb távon milliárdokat fog keresni ezzel a biznisszel (mert lightning portos fülest csak olyan gyártó gyárthat, aki kicsengette a licenceket Apple bácsinak), az Androidos gyártók a világon semmit nem nyernek ezzel. Egy forint nem sok, annyi plusz bevételük nem lesz. Maximum annyit tudok elképzelni, hogy megspórolnak egy 10 forintos csatlakozót, ami szerintem nem tétel egy 2-300 ezer forintos telefonnál. De azért menne birka módon az Apple után, mert "ez a trend".
Én bár nem használom a Jack csatit, már elvből sem vennék Jack nélküli telót. Esetleg ha már minden, de a világon minden USB C-s lesz, a Hi-Fi tornyoktól kezdve au 500 rugós fülesekig, és amikor már a Jack kihalt.
Erről persze még sok évig nem beszélhetünk, sőt szerintem a Jack túl fogja élni ezt a trend hullámot, mikor a felhasználók rájönnek, hogy az USB-C nem épp jó választás, és mikor a gyártók rájönnek, hogy nem buli a még gariidőn belül "elkopott" csatikat cserélgetni... -
válasz
CptAdamica #54 üzenetére
S8 újdonság: DeX támogatás, kamera (szoftver), Bixby, nagy kijelző relatíve kicsi házban, SD835, írisz-szkenner stb.
Emellett ami pozitívum, hogy van IP68, Gear támogatás, jó akkuidő, funkciógazdag rendszer, és még sorolhatnám.
Mindez egyetlen készülékben.
Hacsak az S7-et nézzük, abban is van bőven sok finomság a fentiekből.És ez csak Samsung.
Szerk: + jack
-
CptAdamica
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #53 üzenetére
Akkor mondjál már nekem sokkal nagyobb újdonságokat.
-
válasz
CptAdamica #52 üzenetére
Mondjuk, mert a többi gyártó csúcstelóinak többségében sokkal több újdonság és tartalom van, mint a HTC készülékeiben?
Amúgy a Sony alatt is megy a hiszti.
(Samsung alatt is.)Nem értem én se a hisztit, de azért ne essünk a ló másik oldalára se.
A HTC-t jelenlegi helyzetében nincs miért védeni. -
CptAdamica
veterán
Olyan kellemes olvasni minden egyes HTC hír alatti hozzászólásokat. Itt normális társalgás nemigen találni. Utolsó szög a koporsóján, idióta HTC, túlárazott HTC. Oké, aláírom, hogy a közép kategóriás telefonjaik megkérdőjelezhetőek, de könyörgöm, a csúcskategóriában ugyan azért az árért adja, mint a Samsung, Sony, LG és a többi... Összes többi márka hírei alatt nem megy ez a hiszti. Mivel lenne mondjuk jobb egy Samsung, mivel érné meg jobban? Amiatt, hogy még mindig nem voltak képesek egy normális szoftvert írni? Azért, mert Snapi835 alatt még mindig alap animációk akadoznak? Vicc...
-
Balzak83
senior tag
válasz
Depression #47 üzenetére
Igen, a választás szabadságát illett volna meghagyni. Nem hiszem el, hogy ne fért volna el. És gondolom nem akkuval töltik ki a helyét
-
Depression
veterán
"nem első sorban a zenei élmény miatt fog vezeték nélkülit venni, hanem a kényelem miatt."
Több dologg is eszembe jutott erről:
1, Nem hallja, de olyan kényelmes, mintha bent se lenne, majd észreveszi, hogy valójában már rég elhagyta.
2, Nem érdekli a zene, de olyan divatos a fülében.
3, Tipikus apple hívő szöveg, hogy mutassanak már egy pontosan ugyanolyat. Mert semmilyen más gyártónak nincs fehér fülbevalója, így csak az lehet a jó, a hangminőség másodrangú.+1, Ha lenne jack csatlakozó ezeken a telefonokon, akkor az kizárná, hogy a használója blutooth fülest is használhasson?
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #18 üzenetére
Attól prémium, hogy nem szagos.
-
-
maxmaky
csendes tag
szerintem inkább arról kéne beszélni, hogy mi lesz benne...
ez hogy-hogy kimaradt innen?
http://www.telefonguru.hu/hir/HTC_U_igazi_szornyeteg_lesz_2017-05-04
itt csak fikázni lehet a HTC-t?
-
nordo
tag
Jack-aljzat, a szükséges rossz.
-
"A legújabb BT szabványok is bőven elég átviteli sebességet tesznek lehetővé akár flac-hez is."
szóval fogalmad sincs, hogyan működik a bt
kétféle szabvány van az átvitelre, a jobbik támogatottsága (aptx?) necces.
az nem úgy van ám, hogy nagyobb verziószám a bt mögött -> jobb hangés akkor még nem beszéltünk a töltögetéskényszerről, a legrosszabbkor lemerülő akkukról, stb
csezd meg htc!
-
Tibee86
nagyúr
"Az a helyzet hogy annyi pozitívuma van a termékeknek hogy apple.. És ennyi. A többi bullshit.."
A kérdés még mindig ugyanaz, hogy van-e jelenleg a piacon jobb alternatívája az AirPods-nak? Hasonló kialakítással, üzemidővel, tudással, árral vezeték nélkül.
Hidd el akit zavar a vezeték az nem fog kompromisszumot kötni azért, hogy ezen az áron jobb minőséget kapjon. Ha én egy kabriót szeretnék akkor hiába jóval olcsóbb a keménytetős változat nem azt fogok venni.
Abban teljesen igazad van, hogy vezetékes megoldással sokkal jobb hangzásúakat lehet kapni ennyi pénzért, de még akár jóval olcsóbban is. Az Airpods nem a hangzása miatt kerül ennyibe ahogy a társai sem.
Szerintem aki a telefonjához vesz fülhallgatót azért, hogy munkába menet a bkv-n, futás közben vagy akárhol zenét hallgasson vagy telefonáljon vele az nem első sorban a zenei élmény miatt fog vezeték nélkülit venni, hanem a kényelem miatt. -
Jhonny06
veterán
válasz
PowerBuldog #6 üzenetére
Nem hallgatsz zenét?
-
Tidzsimon
őstag
Hülyeségnek tartom hogy lehagyják, bár soha nem használom. Biciklin életveszélyes, amúgy meg van egy bluetoothos kihagosítóm, ha mosogatás közben filmet néznék.
-
B-Clone
aktív tag
Olyan BT fejest kell venni ami hozza az el várt élmény. Szerintem a kábeles megoldásnak maximum az alsó és az alsó közép kategóriában van számottevő előnye ár/hang minőség terén. Aki meg annyira audiofil úgy sem abban az ársávban gondolkozik. Btw type c csatin keresztül is érdemes vinni a hangot ha már kábel.
A legújabb BT szabványok is bőven elég átviteli sebességet tesznek lehetővé akár flac-hez is. Minden más a fejhallgatóban lévő feldolgozó egység minőségén, és magán a hangkelto részein múlik. Na a type c sebessége meg aztán abszolút overkill gyakorlatilag bármilyen veszteség mentes lejátszáshoz is, vagy akár 7.1-hez. Csak a két iparág kicsit álmatagon követi egymást.
Bármilyen hihetetlen, ha minőség kell, akkor a mobil Jack csati felesleges -
laci1892
őstag
Az a helyzet hogy annyi pozitívuma van a termékeknek hogy apple.. És ennyi. A többi bullshit..
Ha valaki képes azt a kompromisszumot meghozni hogy vezetékes lesz ...úgy a piacon ezért az összegért kategóriákkal jobb fej ( vagy fül) hallgatót tud venni.Lehet én látom rosszul, de aki fül/ fejhallgatót vesz ilyen áron annál fontos szerepet játszik a zenei élmény is. ( Kivéve aki kizárólag villogni veszi a cuccait) Ebben pedig az apple v.n fülhallgatója nagyon távol áll.
Mielőtt megkapom a vádat hogy nem tudom miről beszélek van egy cxc700-am és próbáltam az apple termékét is.. közé sincs a rendes zenei élményhez.
Slusz poén nem csavarodik a kábel
-
tDr1v3r
veterán
Ez azért elég gáz... oké, én se használom a jack csatit (bluetooth-os fülhallgatóm van), de ha már az S8-on elfért, itt miért nem?
-
B-Clone
aktív tag
Nem értem, hogy miért él még mindig az a tévképzet az emberekben, hogy minőségi hang csak kábelen keresztül mehet, ha meg valamin kábel van az eredendően jobb mint a wireles...
Tény és való hogy a média markt alsó polcán nem fog találni senki minőségi BT fejest de ha már audio buzulunk akkor kimondhatjuk hogy vezetékest sem. Csak mindig a spúrság -
no more
veterán
Tehát a HTC, a cég, amelynek telefonjaiban a zene, a hangzás az egyik fő profil (a másik a Sense), elhagyja a Jack-et?
DDD Ez elképesztően szomorú. Most már csak a TN paneles LCD kijelző hiányzik (biztos van még a Sonynak pár, vásárolják fel a Snapi 400-asok mellé).
-
spawn21
veterán
Jaj ne má
-
wertigo1984
őstag
Nem is bannam ha vegleg eltunne a mobilpiacrol.
-
milkabrams
őstag
válasz
utoljára az one m7 és m8 volt amiért odavoltam, azóta nem tud érdekelni a htc
-
Integrale
veterán
válasz
whatwhatwhat #22 üzenetére
Pl?
-
Matada2.3
veterán
A Moto Z2 is vissza fogja kapni a jacket, akkor a HTC-nél miért nem sikerült még ezt felfogni, hogy az embereknek igenis kell az a port..
-
Tibee86
nagyúr
"Az apple fülhallgatója is jól sikerült.... Ja várj nem... !
De legalább az k*a drága. Cserébe hangzása olyan mint a 10 évvel ezelőtti gyári Nokia Headsetem. Kis túlzással... Ez benne a pláne..."
Ajánlj pls egy jobbat. Ja várj, nem nagyon van jelenlegi kínálatban ha csak nem akarsz még egy hurkát is a nyakadba mellé. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Lecsúsztak, a rohadt alma meg a szarmszung is beelőzte őket de még a női hüvely is.
-
laci1892
őstag
Azért a wireless fej/ fülhallgató sosem lesz hangzás és használhatóság téren olyan jó mint a kábeles verzió. Az apple fülhallgatója is jól sikerült.... Ja várj nem... !
De legalább az k*a drága. Cserébe hangzása olyan mint a 10 évvel ezelőtti gyári Nokia Headsetem. Kis túlzással... Ez benne a pláne...Bár a legtöbb ( Nagyon igényes vagyok a hangzásra) telefon eleve sz*r zene hallgatásra. Ezért használok pono-t. Van rajta jack is
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
->Raizen<- #14 üzenetére
Régen a Windows Mobile 5-6-os időkben ők csinálták talán a legjobb mobilokat. Voltak akkoriban olyan készülékeik, hogy tátva maradt az ember szája. Nagyrészt azért, mert az övék volt az egyetlen értelmes gui a platformon, de hardverből is odarakták mindig a legjobbat. Az első androidos mobiljaik is nagyon mentek, mert míg a legtöbb gyártónak semmi tapasztalata nem volt érintőkészülékes okostelefonok terén, ők hozták a tapasztalatot. Egy darabig más nevesebb cégek logóival is elég sok készülékük futott pl: SE X1, T-Mobile G1, Google Nexus stb... Ez mondjuk nagyjából az előző évtized legvégén volt, azóta annyira nem megy nekik a szekér, de lehet, hogy a vezetőség még mindig azt hiszi, hogy sokat kérhetnek a készülékeikért, miközben annyira már nem nagy nevek mint a konkurencia.
-
joelke HU
őstag
Helyes, helyes. A jövő évi modellről pedig hagyják le a kijelzőt is. És maradjon csak a tapogatható keret. De azért az ára legyen minimum 400 ezer, mert azért mégiscsak minőség, meg HTC...
-
Derrewyn
senior tag
válasz
->Raizen<- #14 üzenetére
A csúcsmodell nem drágább, mint más gyártóké. Igen. Nem.
Persze, ha csak trollkodtál, akkor mindegy.
-
-
listi
tag
válasz
->Raizen<- #14 üzenetére
ezzel kommunikálják a prémium jelleget
-
->Raizen<-
veterán
Miért ilyen rohadt drága ez az ótvaros htc? Jó a szoftvere? Vagy az is bugtenger?
-
2o1i
senior tag
Így van, minek is az rá!
Ezzel szerintem még több vásárlót veszítenek.
Nem értem miért fáj az bármelyik gyártónak, ha ott van az a jack? Legalább a választás lehetősége legyen már meg! Ha akarom használom, ha nem akkor nem.
Én felváltva használok bt és jack fülest. Utóbbi nagy előnye, hogy nem merül le... -
törölt tag
A HTC-nek szerintem ez már nem oszt vagy szoroz.
-
ForRedGlory
félisten
+1 szög a koporsóba. Idióták vannak a HTC-nél (is). Az Applet megértem, mert akkora brand, hogy kis túlzással bármit mondhat, megvan a felhasználói bázisa, de a HTC? Komolyan el sem hiszem.... már persze, ha igaz, mert hát a pletyka az csak pletyka.
-
Elhúzhatnak a búsba az Apple-lel együtt
. Ez egy új hülyeség, mint a rögzített akksi?
#6: nálunk van, hogy zenegép a teló és hazaérkezéskor megy a hangfalra.
-
Hát ez sajnálatos, plusz egy fekete pont.
-
pit stop
addikt
Gondolom a vastagság további csökkentése miatt akarják elhagyni ---> Ebben is valami papírvékony minimálakksi lesz. Nem baj legalább nem kell rajta gondolkodnom, hogy kell-e
-
PowerBuldog
veterán
OP3-on nem is tudom mikor használtam 1 év alatt a jack-et.
-
marcarc
senior tag
1 eve meg en is bealltam volna a sorba h kell a jack, de amiota wireless re valtottam nem hianyzik, sot.
-
ribizly
veterán
Egy újabb a felejtésre.
-
-
Xaels
félisten
Ez a 2. ok ami miatt eszembe sem fog jutni megvenni...
-
MittuDomain_
őstag
Megnézném azt az iPhone 7-et, aminek USB type C-s füllhallgatója van. De szép is lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest