- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulder92
csendes újonc
válasz
yoshimitsu81 #106 üzenetére
Én csak azt mondom, hogy tavaly ezen ment a vita... Semmi értelme a c nek most meg minden gyártó sorra adja ki. Ebből csak azt akartam kihozni, hogy szépen minden gyártó alkalmazkodik az ilyen újításokhoz mint idenre a type-C töltő jövőre pedig valószínű a C füles ha tetszik ha nem ez lesz a tendencia.
-
Mulder92
csendes újonc
Szerintem nem kötelező megvenni akinek nem jön be a C-type az választhat más márkát is aminél még jack van. Attól, hogy azt hangsúlyozzátok, hogy mennyire idióták meg követik az almát, attól még marad a C. De emlékezzünk vissza a tavalyi évre a HTC is átállt a C-type töltőre jött a fújolás, hogy mekkora baromság, erre idén már mindenki azzal tölt, most már nem baj gondolom én
Jövőre de maximum 2 éven belül minden gyártó nagy valószínűséggel így fogja megoldani a fülhallgatók bemenetét de gondolom akkor már tökéletes lesz mindenkinek. Én úgy vagyok vele ha ez a jövő akkor toljuk, még szerencse h ma már nem floppyval kell dolgozni ha értitek mire gondolok
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged