Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• troviko

senior tag

válasz Cathulhu #41 üzenetére

Számomra ez az év kommentje, mindenféle iróniát félretéve, komolyan mondom!
    (Persze ez nem csak a HTC-re vonatkoztatva igaz, hanem mindenre, amit az emberek fikáznak. Lehet ha sok a fika, akkor nem a divat beszél az emberekből, hanem csak véleményük van, és lehet, ha sok a fika, nem az emberekkel van baj, hanem a termékkel...)
    BIG +1!!

• troviko

senior tag

Én BT Wireless fülest használok nem használom a Jacket napi szinten. Egy hónapban 30 napon át tök fölösleges. Viszont azon a maradék egy napon pont KVA jó, hogy van Jack az S7E-n.

Úgyhogy én vallom, hogy mennyen a búsba az összes gyártó, aki elhagyja a Jack-et. Anno amúgy pár éve még 6700-ám volt, azt is BT fülessel hallgattam, mert azon se volt Jack, és néha azon is hihetetlenül hiányzott, meg is fogadtam, hogy soha nem fogok Jack nélküli telót venni.

Ami ebben az egész Jack elhagyásos sztoryban a legviccesebb és egyben legszánalmasabb, hogy míg az Apple dollár százmilliókat, sőt hosszabb távon milliárdokat fog keresni ezzel a biznisszel (mert lightning portos fülest csak olyan gyártó gyárthat, aki kicsengette a licenceket Apple bácsinak), az Androidos gyártók a világon semmit nem nyernek ezzel. Egy forint nem sok, annyi plusz bevételük nem lesz. Maximum annyit tudok elképzelni, hogy megspórolnak egy 10 forintos csatlakozót, ami szerintem nem tétel egy 2-300 ezer forintos telefonnál. De azért menne birka módon az Apple után, mert "ez a trend".
    Én bár nem használom a Jack csatit, már elvből sem vennék Jack nélküli telót. Esetleg ha már minden, de a világon minden USB C-s lesz, a Hi-Fi tornyoktól kezdve au 500 rugós fülesekig, és amikor már a Jack kihalt.
    Erről persze még sok évig nem beszélhetünk, sőt szerintem a Jack túl fogja élni ezt a trend hullámot, mikor a felhasználók rájönnek, hogy az USB-C nem épp jó választás, és mikor a gyártók rájönnek, hogy nem buli a még gariidőn belül "elkopott" csatikat cserélgetni...

Új hozzászólás Aktív témák