- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
az usb-c "MINDENKÉPP" ott a telón - a jack léte ezt nem befolyásolja
pontosan úgy igaz ez, ahogyan a BT-t se mellőzik a jack-el szerelt telók gyártói....ugye nem tovább taglalnom, miért badarság amit írtál?
(és akkor még a töltés közbeni zenehallgatás mellőzéséről nem beszéltél.... miért nem? az nem létező probléma?)
(#104) Mulder92 - aki az usb-c-re nem megváltóként tekint, az tényleg dínó. a jackre nincs JOBB(!) alternatíva és a megléte miatt nem kell sem az usb-c-t, sem a BT-t kihagyni egy telóból
(#107) B-Clone - miben korlátoz? mert egyelőre raplis ovisként irogatod ugyanazt
-
tomboy0013
veterán
Én azt még mindig nem értem miért lenne gond ha maradna 3,5-ös csati is a type-c mellett ugyanúgy mint ahogy eddig is elfért és aki azon akar zenét hallgatni az hallgatja azon... Ezt az inkább ne tegyük rá felfogást még mindig csak spórolásnak érzem. Miért jó az ha korlátozva van az ember? Nekem kényelmesebb a jól bevált füleseimmel zenét hallgatni mint még abból is venni egy vagy több pluszt amit töltés közben használni sem tudok. Meg átalakítókkal szerencsétlenkedni se sokkedvem lenne... Arról nem is beszélve, hogy igen hamar elhasználódna a C csatlakozó és fizethetsz a szervízért is.
-
yoshimitsu81
tag
Ez baromság amit mondasz. Az egyik 300e ft telefon kb csak az i phone aki elhagyta a jacket, de azon nincs is type c. Évek óta van typec-s füles. Az jó de még egy csomó telefon sima usb-s, hova dugjam ?. Nekem a kedvenc márkám a skullcandy és kurvára nincs usb c-s, vagy legalább is én nagyon nem találtam. Tehát több sebből is vérzik a teóriád. Csak azt nem értem miért zavar a telefonon egy lyuk?? Meg akkor most nem értelek bt vagy vezetékes?
-
Xaels
félisten
Klasszik USB-t rengetegszer láttam már kikopva olyan szinten, hogy kontaktos volt. Itt van a Type C-s telefonom, kb fél év alatt lötyög benne a töltő csatlakozó és csak töltenie kell a portnak. 3,5-est viszont még egyet nem sikerült kikoptatni napi rendszeres használattal sem pedig volt lejátszóm ami több mint 5 évig szolgált. Már meghalt benne a kijelző is meg mini csatit is cserélni kellett rajta, de a Jack majdnem olyan feszes volt mint új korában.
-
-
-
tomboy0013
veterán
Azért annyi mégiscsak indokolja, hogy több mint 15 éve képesek belerakni a telefonokba de most hirtelen ki kellett venni belőle úgy, hogy nincs hasonlóan jó alternatíva. A hülye apple kivette mert nem fért el az a szerencsétlen gombrezgető motor vagy mi a bánat a telefonjukban (mert az ugye marha fontos újítás volt) és most az idiótább gyártók követik, mert azt hiszik ez az oka, hogy sokat adnak el az iPhone-okból... Ezek a gyártók nyugodtan el is tűnhetnek a süllyesztőben, mert gondolkodás nélkül lekopizzák a legnagyobb idiótaságot is.
-
-
Ennyi erővel hagyjuk már el a telefonhívás funkciót is, úgyis az emberek egy jelentős része már nem is telefonál a készülékén...
Azt, hogy használják-e a jack-et vagy sem, hadd döntse el a vásárló, főleg, ha jelenleg nincs jobb minőségű alternatíva olcsón és hordozható dimenziókban. -
yoshimitsu81
tag
Minek vitatkoztok itt, hogy melyik a jobb bt vagy a kábeles???? Miért ha van jack csatlakozó akkor az kizárja a bt-os füles használatát. Miért akarjátok bemagyarázni azt, hogy ha nincs rajta a jack az jobb. Miért tán akadályoz abban hogy rákapcsolódj a bt füleseddel, mivel lesz rosszabb egy telefon ha van rajta jack csatlakozó
?????
Zavar a lyuk vagy mi van? Ez egy kényelmi funkció amit elvár az ember egy prémium kategóriás telefontól(főleg hogy a szar 10 ezer forintos telefonoknál is alap).Ne a fos kábelekkel keljen már szarakodnom elég volt azzal szarakodni 10 évvel régebben is. Ráadásul ha hosszabb útra megyek és rá kell dugni a power bankot a telefonra akkor hova a rákba dugjam a typ-c kábeledet mond már meg nekem? Igen is van a jack csatlakozónak létjogosultsága. Sőt én még a mini hdmi csatlakozót is hiányolom, mert a játékokat nem tudom kivinni tv re úgy, hogy a kép ne késne . -
"A legújabb BT szabványok is bőven elég átviteli sebességet tesznek lehetővé akár flac-hez is."
szóval fogalmad sincs, hogyan működik a bt
kétféle szabvány van az átvitelre, a jobbik támogatottsága (aptx?) necces.
az nem úgy van ám, hogy nagyobb verziószám a bt mögött -> jobb hangés akkor még nem beszéltünk a töltögetéskényszerről, a legrosszabbkor lemerülő akkukról, stb
csezd meg htc!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged