- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
Pedig egyre kisebb a különbség. Google HDR+ algoritmusa elég jól végzi a dolgát. Több szenzor által szolgáltatott képet egy képpé lehet dolgozni, közben növelni a dinamikát és csökkenteni a zajt (P20 pro is erre játszik több kevesebb sikerrel). Bármiféle szenzorfejlesztés először a mobilokba kerül és később részesülnek a DSLR-ek.
nemrég írták nekem, és kaptam is képeket ami mondta a legújabb Iphone jobb egy canon 200D-nél.
Ok egyszerű volt, canon elég lapos nyers jpg-t készített, dinamika se volt túlontúl optimalizálva automatikusan. Iphone ezzelszemben kihozott mindent a kis szenzorból és kapott egy jó adag szaturációt és jóadag enhance-t, autoHDR.
Jobban nézett ki az iphone végeredménye monitorméretben.
Persze canon jpg-éhez lightroomba hozzányúlva lehetett javítani (volt benne tartalék) és azonnal más lett a helyzet. -
fairi
őstag
válasz
SkyLine3000 #12 üzenetére
Picit gondolkozhatnál is. Ha jól alkalmazzuk a három kamerát igenis hasznos és előremutató ficsőr.
Pl három különböző látószög
Cam1: 14 mm vagyis ultra nagy látószög, lsd ezt a Lg G7-nél 8/12 MP
Cam 2: 25 mm f/1.5 OIS mint a samsung s9-ben, 12/16 Mp
Cam 3 80 mm f/2.4 OIS mint a P20 pro-ban 12 MpAz egész dolog azon függ hogyan használják. Sztem a P20 pro rosszul oldotta meg, nem jön ki a rendszer előnye.
Mobilba nem építhető be normálisan egy zoomrendszer, de három kamerával lefedhető az összes fontosabb gyújtótávolsági érték!
" Egy átlagembernek egy kukker is bőven elég."
óriási tévedés, állandóan látom hogy mobilon nyomják a userek a digitális zoomot. Igenis kell tele is! Én is használom a telét az s9 plusba, és kimondottam hasznos a második kamera, és lehetne harmadik (mondjuk 16 mm) is és negyedik is mondjuk 120 mm-relEgy multikamerás mobil 100%-ig kiválthat egy kompakt fényképezőt!!!
"rendezvény lesz, akkor veszem elő a dslr-t."
csak cipeljed, nem 100 gram egy telés dslr. Van egy kiló is, és van mérete is. ha nem rendezvényfotós vagy akkor kétszer is meggondolja az ember elviszi-e szettet egy adott rendezvényre. Mobil úgyis mindig nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest