- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vig Zsolt
tag
Már lassan minden rgb-s
De egyébként jól néz ki. Az rgb-s kábeleket én is várom. -
-
R3laX
addikt
Sztem az ilyen RGB gyűlölők már most köregedtek. Jó lesz, ha vesznek be egy kis vérnyomáscsökkentőt, majd kiporszívózzák a 40 éves penészes szőnyeget és lefekszenek aludni a jó kis lúd tollas dunyhába kialudni mindezt
. El kell fogadni... egyszer kénytelenek lesztek modernebb autót is venni, mert a régiek elrohadnak.
Gondolom páran meg várják a Cyberpunk-ot, miközben félnek a fénytől.
-
ArmanD.
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy vettem egy ilyet és a műanyag hűtőnek nevezett bordát mennyire nehéz levenni illetve okozhatok e kárt a levétel során ugyanis az én alaplapomhoz van rendes hűtőborda és fel és le irányba azért valamennyi RBG szin kiszökhet még úgy is ha azt feltenném, de hűtésben biztos jobb lenne, valaki szedett szét már ilyet?
-
szaszabee
aktív tag
Ez már nagyon hiányzott a palettáról
-
borob
tag
egy észrevétel a cikk írójának:
a hőmérsékletek nem 5 percenként változnak, csak az a hard disk sentinel alapértéke a mintavételezésre.
teszteléshez én lejjebb venném, pl 10 mp-re vagy max 1 percre. -
-
-
MeszesKPT
őstag
Ha már 8 mm vastag, akkor azt felhasználhatták volna valami normális hűtésre, de mit értek én ehhez.
-
Vesa
veterán
válasz
gabesz199 #37 üzenetére
Urak, értsük már meg, hogy bár semmi értelme nincsen, de van akinek ez tetszik! Az meg ne zavarjon már más embereket, hogy ki, mit szeretne nézegetni otthon. Az RGB fétisben szenvedőt sem érdekli, hogy neked, vagy nekem full fekete, vagy full hupilila cucc muzsikál.
Napi szinten használ mindenki olyasmit, aminek az ég világon semmi értelme nincs azon túl, hogy az illető egyén valamiért szereti. Nincs ez másként az RGB-vel sem. -
gabesz199
csendes tag
Addig csapkodnám a gépet amíg ki nem alszik ennek a hitvány.....nak a fénye. Mire jó hogy villog vibrál mint fizetős nénike egy hoszabb nap után UV lámpa alatt? Speciel az én gépem full fekete, mindene, kívül bellül.Ha villog akkor jobban rángatóznak epilepszia miatt és adja a "hödshátot" :"D?
-
<Lacy85>
addikt
Nálam mindössze az előlapi ventik világítanak szolid kék színben. A rácsok miatt kb. csak szemből látszik.
45fok+ szögből semmi. Ennyit vagyok hajlandó elviselni.
A csilli-villi fényorgiát meghagyom a gyerekeknek. -
Cefet
aktív tag
Bocs, ha láma a kérdés, de egy PCI-E X1 sínben, adapterrel, munkára lehet fogni egy ilyen meghajtót?
-
caprine
senior tag
A multkor az utcán láttam egy gyereket, kb óvodás lehetett neki a cípő talpában volt körbe világitás, arra még azt mondom jópofa, persze nem nyerő bujocskánál
Ezek a LED villogó cuccok idegesitenek, a fix fény még elmegy, amúgy meg energia és pénz pazarlás.
-
caprine
senior tag
A Sound Blaster Z -hez itt egy videó: [link] 6:28-nál lent látni a piros LED-et, egyik lábát elég leforrasztani és elhajlitani, de el is csipheted oldalcsipővel.
BeQuiet DarkBase 900-nál meg ha mégis kell a kis LED, akkor inkáb sorba kötnék vele egy kisebb ohm értékű ellenállást, vagy egy potmétert és azzal csökkenteném a feszt rajta.
-
VIC20
őstag
Mint egy falat...
Ilyet vettem én is, de szigorúan nem RGB-set.
Sound Blaster Z hangkártyához most gyűjtöm az infót, hogy hogyan lehet kiforrasztani a letilthatatlan piros LED-jét.
Megfelelő házat meg alig találtam már, aminek NEM átlátszó üveg az oldala. (Más kérdés, hogy a BeQuiet DarkBase 900-asnak meg ragaszthatom le a HDD-visszajelző LED-jét fekete szigszalaggal, mert a fél szobát bevilágítja, pontosabban bevillogja, ha épp belenéz valaki, a szemét kiveri...)
A világ tényleg pusztulásra érett...
-
Na ezt is megértük, lassan már minden világít a pc-ben pedig nem kéne semmi haszna, zavaró, fogyaszt is.Most már csak a hdd van hátra az még nem világít.
-
A leglényegesebb teszt maradt el sajnos.
Az RGB megjelenítés színhelyességéről nem volt szó.
Ha előfordulhat az, hogy 148,120,70 helyett 147,122,65 fényt jelenít meg, akkor ez semmit sem ér. -
dementor
senior tag
Semmi gond nincs ezzel, megfelelő házban úgysem látszik belőle semmi
, és igazából nem is képvisel nagy felárat a rettegett RGB. Respect az 5 év garanciának.
-
scyllafren
senior tag
En az RGB-s vlan kabelt varom, na az jol mutatna
-
Csak én nem értem még mindig ezt az RGB LEDes őrületet
-
L4mie
veterán
végre !!
Én még várom az RGB-s SATA kábelt, PCI-E, Alaplap, és CPU táp kábeleket.
Na és a Riser kábelt amin fut a fény az adattal!!!! -
-
creation
senior tag
Alaplap: LED-es (Asus rog strix b350-i gaming)
Ház: Zalman M1, két oldalt körbefutó LED szalag (sima RGB nem címezhető)
VGA: GB RX570 Fanstop Ledes felirattal
Memória: Nem Aura ready Hyperx RGB 2*8GB 3000 (tehát LED-es, de nem szabályozható)
Egér: Logitech G600 (LED-es sok gombos)
Ez így vastagon elég. A gyerekek szeretik
Beállítása szerint hang aktivált és vezérelt minden LED (kivéve RAM). -
Warpig
aktív tag
Összerakhatnátok és tesztelhetnétek egy full ilyen gépet. Minden komponens RGB ledes, videó róla stb..
-
GIJoe
addikt
tetszik nekem a "fogyasztás 0,33 W átlagosan," akkor ez laptopba tehető, v van ennél kevesebbet evő? (1TBs)
-
Carline
őstag
Ennek az egész RGB sz@rságnak (alaplap, ssd, hűtő, stb) egyébként mi haszna van?
-
Tengri
senior tag
Ezt a piaci rést is be kellett tömni. Hiányzott mint egy falat kenyér...
-
ChRiS_RS
aktív tag
Hasznos újítás, főleg ha az alaplap hátoldalára szereli az ember. Gyerekvadász verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest