- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
Lehet rosszul fogalmaztam. Tudom, hogy a Nokia eladta a mobil telefon üzletágát. Én arra az ágazatra gondoltam amin keresztül a Nokia márkajelzésű mobilok lesznek értékesítve. Az önálló op rendszer kérdést egyikünk sem tudja megjósolni - még ha logikus is a levezetés. A Bada mellékvágány volt. A Blackberry már érdekesebb. Azért az egy kiváló rendszer és még is ment a lecsóba - sajna. Talán ebben az egész kérdésben van egy generáció váltási ok is. A fiam droidos készüléket használ és csak hallomásból tudja, hogy volt Nokia. Viszont nem érdekli mi volt korábban. A világ legnagyobb részén ebből a típusú felhasználóból lehet a legtöbb, akinek drága vagy nem szimpi az iphone ezért vesz egy megfizethető droidost és boldog vele. Ezen kívül mi kéne még neki. Főleg nem egy új, tanulást igénylő rendszer. Ezzel mondjuk nehéz lenne versenyezni. Viszonylag kicsi az a tömeg akinek nem tetszik a droid és van tapasztalata más rendszerekkel de nem kell neki ios. Azért kíváncsi lennék ha a megjelenő droidos Nokiákra telepíthető lenne a Sailfish, hányan próbálnák ki és milyen lenne a véleményük. Igaz ennek a kiértékelése évekig tarana, ami sok pénz és nem egyértelműek a konzekvenciák sem. Azért tehetnének egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest