- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Ilyen sajnos nincs asztalra, max ha lucydos alaplapot veszel, de az ritka mint a fehérholló amd részről(1 Llanos lapot láttam eddig asszem). Az AMD asztali vonalon ezt nagyon nem akarja megoldani. Mobilos megoldás van már, de asztalira nem akarják átültetni. Egyesek szerint mert 10% körüli lenne a teljesítmény veszteség, de engem ez nem érdekel annyira, mivel alkalmi gamer vagyok(de szeretek maxon játszani), de zavar, hogy ennyit eszik a gépem, szal jó lenne asztalra egy ilyen megoldás.
-
FireKeeper
nagyúr
az szerintem majd csak a Kaverinél lesz megoldott, de javítsatok ki ha tévedek.
"Aki meg high-on renszeresen játszani akar vesz úgyis Dgpu-t." na igen, lassan majd ezt a gondolkodásmódot kell elfelejteni, remélhetőleg.
Taragas: azért nem kell túldramatizálni a dolgot, a modern videókártyák eléggé visszafogják a zabát idle-ben. a Kaveri mellé meg már GCN-es Radeon-t lehet majd Hybrid CF-be kötni, ami tudja a Zero Core-t (3W-os "sleep" mód).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged