- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Ilyen sajnos nincs asztalra, max ha lucydos alaplapot veszel, de az ritka mint a fehérholló amd részről(1 Llanos lapot láttam eddig asszem). Az AMD asztali vonalon ezt nagyon nem akarja megoldani. Mobilos megoldás van már, de asztalira nem akarják átültetni. Egyesek szerint mert 10% körüli lenne a teljesítmény veszteség, de engem ez nem érdekel annyira, mivel alkalmi gamer vagyok(de szeretek maxon játszani), de zavar, hogy ennyit eszik a gépem, szal jó lenne asztalra egy ilyen megoldás.
-
FireKeeper
nagyúr
az szerintem majd csak a Kaverinél lesz megoldott, de javítsatok ki ha tévedek.
"Aki meg high-on renszeresen játszani akar vesz úgyis Dgpu-t." na igen, lassan majd ezt a gondolkodásmódot kell elfelejteni, remélhetőleg.
Taragas: azért nem kell túldramatizálni a dolgot, a modern videókártyák eléggé visszafogják a zabát idle-ben. a Kaveri mellé meg már GCN-es Radeon-t lehet majd Hybrid CF-be kötni, ami tudja a Zero Core-t (3W-os "sleep" mód).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Egyedi ékszerdobozka
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest