- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
válasz
FireKeeper #96 üzenetére
Elnézést a dupla posztért, de már nem tudtam szerkeszteni.
Ez igaz, de egy lehet van rá esély, hogy az AMD ezen irányú törekvéseit(dual graphics, vagy csak simán dVGA kooprocesszorként besegíteni) teljesen törölte az útitervéből, mivel lehet bedől a VGA piac.(erről abu beszélt egy másik topicban, hogy teljesen eltűnt a road mapjukról) A másik, hogy én nyár végén, ősz elején akarom a gépem belsejét lecserélni. Nem jövőre... -
Taragas
aktív tag
Ilyen sajnos nincs asztalra, max ha lucydos alaplapot veszel, de az ritka mint a fehérholló amd részről(1 Llanos lapot láttam eddig asszem). Az AMD asztali vonalon ezt nagyon nem akarja megoldani. Mobilos megoldás van már, de asztalira nem akarják átültetni. Egyesek szerint mert 10% körüli lenne a teljesítmény veszteség, de engem ez nem érdekel annyira, mivel alkalmi gamer vagyok(de szeretek maxon játszani), de zavar, hogy ennyit eszik a gépem, szal jó lenne asztalra egy ilyen megoldás.
-
Taragas
aktív tag
válasz
FireKeeper #60 üzenetére
-
Taragas
aktív tag
válasz
FireKeeper #53 üzenetére
Én a példát egy korábbi hozzá szótól vettem, mert engem ritkán érint ilyen probléma. Csak ezt hozták fel példának, illetve ez lett a kérdés tárgya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged