- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
Dark Archon #48 üzenetére
"a virtuális arany osztogatás szinte semmibe nem kerül nekik"
Itt a kutya elásva. Ezek akkor is csak "értéktelen" beetető promók, ha nagyobbak, mint amitől meg szoktak válni a MMO-ban utazó cégek.
Ha pl Planetside 2-ben a Medic és Light Assault kaszt minden létező upgrade-jét és kaszthoz kötött fegyverét ingyen elérhetővé tennék egy ilyen promó keretében, akkor ugyan verhetnék a mellüket, hogy most 30000 forintnyi engedményt tettek nekem, de a játékban ettől még ugyan úgy nem tudnék rakétákat eregetni a vadászrepülőből, vagy csak a legalapabb fegyverek lennének meg a közepes tankhoz, és még hangulatvilágítás sem járna az APC-hez. Azaz vagy további költésre ösztönözne e bónusz, vagy hagynám a francba, de még sincs vesztesége senkinek, mert egy forintot sem költött rám senki, virtuális javakat adtak nekem marketing céllal!
Ehhez képest AMD oldalon 2 prémium még meg sem jelent PC-s cím az AAA kategóriából, aminek a licence a legrosszabb esetben is valamennyibe került nekik, nekem pedig 2 x 10000 forintomba fájt volna a boltban.. össze sem lehet a két promóciót hasonlítani.
Loha: "Szerintem PC-s vonalon a F2P játékoké a jövő" Na akkor hagyom én a francba az egész PC játékot.
Az egész F2P rendszer úgy van felépítve, hogy vagy sokat kell játszanod az adott játékkal(konkrétan annyit, hogy vagy túlzásba viszed a gépre fordított időt, vagy nem játszol mással), vagy fizetned kell, más esetben hátrányba kerülsz a többiekkel szemben. Aki nem akar fizetni, és ideje sincs, az meg marad target practice-nek.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Dark Archon #48 üzenetére
Sajnos pedig ezek a fizetős "free" game-eké a jövö. Mert sokkal nagyobb bevételt generálnak mint egy AAA cím!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest