Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cskamacska

addikt

válasz Dark Archon #48 üzenetére

"a virtuális arany osztogatás szinte semmibe nem kerül nekik"

Itt a kutya elásva. Ezek akkor is csak "értéktelen" beetető promók, ha nagyobbak, mint amitől meg szoktak válni a MMO-ban utazó cégek.

Ha pl Planetside 2-ben a Medic és Light Assault kaszt minden létező upgrade-jét és kaszthoz kötött fegyverét ingyen elérhetővé tennék egy ilyen promó keretében, akkor ugyan verhetnék a mellüket, hogy most 30000 forintnyi engedményt tettek nekem, de a játékban ettől még ugyan úgy nem tudnék rakétákat eregetni a vadászrepülőből, vagy csak a legalapabb fegyverek lennének meg a közepes tankhoz, és még hangulatvilágítás sem járna az APC-hez. Azaz vagy további költésre ösztönözne e bónusz, vagy hagynám a francba, de még sincs vesztesége senkinek, mert egy forintot sem költött rám senki, virtuális javakat adtak nekem marketing céllal! :U

Ehhez képest AMD oldalon 2 prémium még meg sem jelent PC-s cím az AAA kategóriából, aminek a licence a legrosszabb esetben is valamennyibe került nekik, nekem pedig 2 x 10000 forintomba fájt volna a boltban.. össze sem lehet a két promóciót hasonlítani. :N

Loha: "Szerintem PC-s vonalon a F2P játékoké a jövő" Na akkor hagyom én a francba az egész PC játékot. ;] Az egész F2P rendszer úgy van felépítve, hogy vagy sokat kell játszanod az adott játékkal(konkrétan annyit, hogy vagy túlzásba viszed a gépre fordított időt, vagy nem játszol mással), vagy fizetned kell, más esetben hátrányba kerülsz a többiekkel szemben. Aki nem akar fizetni, és ideje sincs, az meg marad target practice-nek. :o

Új hozzászólás Aktív témák