Új hozzászólás Aktív témák
-
yarsley
aktív tag
válasz
cskamacska #63 üzenetére
A virtualis javak nem kerul nekik semmibe, a jatek kifejlesztese es fenntartasa kerul nekik penzbe. Milyen szemetek, hogy a munkajukert szeretnenek penzt kapni!
A legszebb az egeszben, hogy F2P-kent akar "kijatszhatod" az egeszet, csak tobb idobe kerul... Ha meg a fejlodes neked grind, akkor ne jatsz vele, senki nem kenyszerit ra!
Agyam eldobom kategoria... -
Tenken
őstag
válasz
cskamacska #63 üzenetére
Nem tudom kinek mennyibe kerül hagyni digitálisan letölteni egy tartalmat...
Szerintem ugyanannyira értéktelen alapvetően mindkét megoldás. A különbség az, hogy az egyiket meg tudod "oldani" a másikat meg nem tudod megkerülni. Akkor, most melyik a jobb ajánlat?Ez szimplán attól függ, hogy ki mivel foglalkozik. Nyilván aki még életében nem hallotta ezeket a címeket, az hülyeségnek tarthatja, de ugyan ennyi erővel, aki meg multizni szeret és nem használ "AAA" game-eket, annak meg ez lesz praktikusabb.
Mellesleg WoT-nál nekem pont az a tapasztalatom, hogy inkább a casual vonal hajlandó áldozni rá, mert aki ügyes az átgondolt játékkal valóban semmilyen hátrányban nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest