- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Alogonomus #14 üzenetére
Tévedsz. Egyrészt nagyon sok altípusa van egy készüléknek olcsóbb fronton, kínaiaknál gyakran ugyanaz a szett jön ki más gyártó\típus alnévvel, és bizony Dunát lehet rekeszteni az olcsóbb készülékekkel. Én pl. nem tudnék dönteni, hogy Xiaomi Mi9-et vagyek, vagy Mi9 T Prót, mert bár ismerem a különbségeiket, de egyik sem markánsan egyedi. Egy Androidos teló 12 egy tucat
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Alogonomus #28 üzenetére
Ebből ezen a linken konkrétan 3db-ot adtak el, írja az Ali. Rákerestem más eladónál, hátha ott lesznek tömeges eladások. Más eladónál nem is találtam ilyet az oldalon, de van ugyanez más néven, 2db eladással.
Szóval így is elaprózódhat a dolog. -
válasz
Alogonomus #14 üzenetére
A kulcs itt szerintem a “rengeteg” olcsó telefon. Ott nagyon megoszlik a vásárlás, mert kb 600 darab olcsó telefon típust vehetsz meg ma ha akarsz, így lehet hogy összeségében eladtak 600 millió olcsó telefont, de az is csak 1 millió per telefon. A számok persze csak képletesek.
Egyébként sehol nem találtam ezt a statisztikát, mert mindenhol csak a top 10-et közlik, ha valaki hozzáfér linkelhetné!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nintendo Switch 2
- Magyar az űrben
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest