- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Alogonomus #28 üzenetére
Ebből ezen a linken konkrétan 3db-ot adtak el, írja az Ali. Rákerestem más eladónál, hátha ott lesznek tömeges eladások. Más eladónál nem is találtam ilyet az oldalon, de van ugyanez más néven, 2db eladással.
Szóval így is elaprózódhat a dolog. -
Juhaszatti
addikt
"De a videózás rétegigény, a tartósság kevésbé. Előtét lencse volt az XR-en forgatáson, pénzem meg nem volt kameralencsékhez való tokra, úgyhogy lezuhant 185 cm magasból a betonra tok nélkül. Kettőt pattant, az oldalkeretén lett 4-5 darab 1-2 mm-es kopás. Lehet, hogy kurvanagyok a kávák, de egy S10 vagy egy Huawei Mate 20 Pro megsemmisült volna."
Azért ez jelentős mértékben szerencse vagy pech kérdése is. Nekem az erősen lekerekített kijelzőjű S7 Edge mellkasmagasságból esett tok nélkül a kád szélére, majd onnan továbbpattant a fürdőszobakőre. Ott is a keret oldala sérült, de az üvegen egy karcolás se esett, se elöl se hátul, se a lekerekítésen. Pedig biztos voltam benne, hogy ennek itt annyi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged