Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigicuci
senior tag
Tud valaki megbízható GSM boltot mondani ahol lehet kapni ezt a csodát feketében anélkül hogy várni kellene rá napokat?
Köszi
-
-
Gigicuci
senior tag
Azért háborgok, mert szerettem volna venni egy i7 utódot, de így nem fogok zavar, hogy nem lehet olyan fasza termékeket piacra dobni mint amilyen az SE (volt). Valamit ami nem orbitálisan drága és közben erős kompromisszumra késztet. Legyen csak simán drága egy kicsit jobb ár-érték aránnyal.
-
Gigicuci
senior tag
Ezt komolyan nem hiszem el, hogy vagytok akik megmagyarázzátok, hogy teljesen elfogadható, hogy még full HD kijelző sincs az Xr-ben, mert úgysem látod a különbséget!!
Rohadtul lehet látni, látom az i7-em és nexus5X-em között is, nagyon durva a különbség a feleségem Samu S7-je mellett de még a 7/8 plus mellett is feltűnik. Igenis látható! Más kérdés, hogy nektek esetleg ez nem szempont, de attól még objektíven érzékelhető. Az i4-nél még én is megettem ezt a retina dumát, de ezen túllépett a piac, nektek is túl kéne.
Azért nem rakták bele, mert akkor túl jó készülék lett volna egy FHD kijelzővel és mert tudományos alapossággal adják a minimumot, mert így is megveszik és így még több profitot lehet rajta realizálni.
Annyi pénzük van mint a szemét, de soha semmi nem elég, az utolsó eurocentet is kifacsarják a piacból. Nem véletlenül tart itt a vállalat. Nekem ebből a mentalitásból elegem van, nézzenek hülyének mást, én ehhez részemről nem asszisztálok tovább. Neppertől, FHD-vel, 200 körül megvettem volna mert amúgy formára, színre bejön. De ez így vicc, komolyan. Marad az i7, utána még nem tudom. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Hobby rádiós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest