- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Fritz Teufel #95 üzenetére
Nem vagyok iGO expert, de nem fordítva van? Nekem is van iPaden egy iGO Primo, simán megvettem a storeból kb 1,5 éve.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Fritz Teufel #85 üzenetére
Az iPhone jobb, de arra meg nincs iGO.
?
-
fordfairlane
veterán
válasz
Dr.Anonymus #52 üzenetére
Csak hogy ha egyszer a stock Android annyival jobb lesz, hogy komparatív előnyt jelent egy gyártónak, akkor a többiek kénytelenek lesznek beállni emögé a trend mögé. Az ilyen nem történik meg egyik pillanatról a másikra, de úgy látom, határozottan ez irányba mozdulnak el a dolgok.
A töredezettséget, ami az Android modell egyik fő problémája, másképp nem lehet megoldani, szerintem, csak ebben a formában.
A másik lehetőség, hogy egy Android gyártó marad, a többiek visszaszorulnak. Ez viszont nem a Google érdeke, így ez ellen küzdeni fog.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Dr.Anonymus #42 üzenetére
Csakhogy ennek nem kell mindig így lennie. Anno a Windowsra is voltak különféle egyedi asztalkezelők, egészen addig, amíg a Win95 ki nem jött egy egész jó, használható felülettel, ami kvázi sztenderddé nem vállt. Innentől a gyártóknak csupán az eszközmeghajtókról, és a rendszer egészének (hardver + szoftver) teszteléséről kellett gondoskodni, és így semmi akadálya nem volt annak, hogy magát a rendszer egészének a karbantartását a Microsoft lássa el. Pár kiegészítő szoftverecske max. pl. a Lenovoknál a Power Manager, de semmi komoly belenyúlás a rendszerbe.
Szerintem az Android is efelé a modell felé halad. A gyártóknak nincsen elegendő fejlesztői kapacitása ilyen feladatok megoldására, de egyre inkább nincs is ilyenre szükség, mivel az Android is elért egy olyan fejlettségi fokot, hogy önmagában is kielégítően működőképes, laikus által is jól kezelhető, nem hiányzik belőle alapvető funkció.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Dr.Anonymus #28 üzenetére
Eleinte szükség volt az Android felturbózására, meglehetősen szegényes volt a felhasználói interfésze, de most már inkább ballasztnak tűnnek ezek a gyári tuningok. Egyediséget, hasznos funkcionalitást egyre kevésbé adnak, csak arra jók, hogy a stock android frissítés ne menjen fel, így meg inkább bosszantóak, szerintem.
-
fordfairlane
veterán
Én sem S5-t vennék, egyébként is a Touchwizzel ki lehet a világból kergetni (fegyverként kellene szabadalmaztatni), de egy Sony Z2 nem rossz, és a HTC One sem. Van választék, nagy, közepes és kis kijelzőjű telefonból is.
A piac átalakult, és az Apple mintha ezt nem akarná tudomásul venni. Nem tudom, hogy Jobs erre mit lépne, de hogy nem tökölne ennyit egy nagyobb kijelzőjű példány kihozatalával, ami igazából k..ra nem innováció, hanem csak portfolió bővítés, abban biztos vagyok.
-
fordfairlane
veterán
Nem csak a kijelzőről van szó. Jobs halála után, hogy is mondjam, az innovációs ráta nagyon zuhant. Persze változni változik az iOS is, a szoftverellátottsága még mindig az egyik legjobb, de valahogy mégsem látom az új ötleteket. Ez egyre inkább az Androidra jellemző, elsősorban persze a Google félére, nem a gyártók egyedi vackaira. Az Android felnőtt, és az iOS-nak erre nincs ütős válasza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest