Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fordfairlane #104 üzenetére
Nekem meg Szifonom nincs, de én is így tudom. Nem is értem azt a hsz. -t.
Decepticon:
Persze, hogy nem Te voltál. Ha fel tudnál törni egy IGO -t, akkor nem írnál ilyeneket. De ez nem változtat a bűncselekmény mivoltán. Hogy MS. -t idézzem, "Ön valószínűleg szoftverhamisítás áldozatává vált."Besz..pni egy dolog. Híresztelni meg egy másik. Csak "gratulálni" tudok hozzá!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
fordfairlane #93 üzenetére
Van, de egyrészt nem olyan hozzáférh... mint Androidon, másrészt az Androidot nem kel érte feltörni. Gondolom iPhone-ra nem lehet jailbrake nélkül feltenni. Telefon + iGO, az már olyan beruházás, hogy akkor inkább a Samu még ha az nem is mobiltelefon...
Somatom: remek meglátás, egyetértek!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
fordfairlane #54 üzenetére
reméljük
egyébként a Sense felülettel most még kb. elégedett vagyok, nem is csúfítja el az alap Androidot, nem okoz laggot, de lehet hogy a következő telefonom pure Droidos lesz -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
fordfairlane #48 üzenetére
egy nagy különbség van
hogy amikor te vettél anno egy pc-t amin win95 volt (vagy felpakoltad a win95-t), akkor a te döntésed volt hogy leszedsz-e egy ablakkezelőt vagy sem
most viszont az a helyzet, hogy out-of-the box te nem a sima android rendszert kapod, hanem alapból egy ablak kezelős változatot
hogy a windowsos példánál maradjunk, ha a legnagyobb pc gyártó anno egy saját ablak kezelővel adta volna el a win95-t akkor valszeg más lett volna a történet vége
...mintahogy most is más lenne, ha a userek esélyt kapnának megismerni a sima androidot -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
fordfairlane #32 üzenetére
igen, de sajnos a gyártóknak megéri nyomatni őket, így fogják is valószínűleg a jövőben...
1. Egyrészt hallottam már olyan véleményt, hogy valaki azért maradt Samsung telefonnál mert a TouchWizz-et már megszokta... Ez eléggé a gyakori (gondoljunk csak arra hogy régebben hosszú éveken át a nokiát vásárló néptömegek első számú indoka az volt hogy azért nokia mert "annak eccerű a menűje" - és akkor is ez volt az érv amikor már rég nem volt egyszerű)
2. A második és hasonlóan nyomós érv, hogy így nem a Google, hanem a gyártó gondoskodik a telefonra kerülő szoftverekről.
Nem véletlenül érkeznek a mai okostelefonok sok tucat előre rátöltött appal - vagy a saját szolgáltatásaikat nyomják így a gyártók, vagy jó pénzt kapnak egy cégtől azért, hogy az ő appjuk legyen előre feltöltve pl. minden Galaxy S5-re (gondoljunk bele ez egy szoftvernek akár sok tíz milliós felhasználói bázist jelenthet)szóval nem valószínű változás ezen a téren
-
halkow
őstag
válasz
fordfairlane #6 üzenetére
" Nem
csak a
kijelzőről
van szó.
Jobs
halála
után, hogy is mondjam, az
innovációs ráta nagyon
zuhant."+1 pontosan ez így van az iphone 4 a maga idejében hatalmas áttörés volt a telefonok közöt,már akkor látszott hogy milyen egy minőségi telefon és roppant gyors volt aztán az iPhone 5 fele kezdtek elqrni mindent aztán jött a csúszós 5c
5s mondjuk az jól sikerül idén várhatóan talán jobban sikerül a az iphone palleta
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
fordfairlane #26 üzenetére
"A Samsung neve összeforrt az Androidéval"
- hát igen, sajnos... talán ezért is ragadt rá az androidra a "laggoló", "fagyogató" és egyéb pejoratív jelzők... -
törölt tag
válasz
Régebben érthetetlennek gondoltam volna az ilyet, mert annyira más volt a két rendszer "alapgondolata". De ma már úgy látom, hogy a Google és a Samsung újításainak hatására sokat közeledett az Android az Iphone -hoz. A Google egyre több jogosultsági korlátozást kreál, Samu pedig ezt megfejeli Knox -szal, régiózárral, azonosító chipes kiegészitőkkel, stb. Így már egy Iphone felhasználónak sem annyira idegen a rendszer. Azt lehet, amit Apu enged és ennyi. Különbségnek marad a nagyobb kijelző.
-
helixP
nagyúr
válasz
Egyetértek. Persze a legek hajszolása azért folyik, mert valamiben minden bejelentésen ők az elsők.
De azért ezek már nem korszakalkotó újítások, mint régen. Akkor tényleg a piac ment az Alma után.Keldor papa: Ez felfoghatatlan nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest