- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még egy: A hangminőség javulhatott az elődhöz képest?
-
Vettem egy ilyet 32 GB-osban kintről a napokban, de vacillálok, hogy eladjam mielőtt felbontom. Ebben sincs GPS ha jól tudom és a kijelző világítás is manuális (nincs fényszenzora). Az iSight 8 mpx-es kamara mekkora szám? Van egy 4s-em is annak is 8 mpx-es kamerája van, hát attól nem ájulok el.
-
r3dsnake
nagyúr
Én mondjuk 2 és fél éve vettem egy i4-et 70-ért, azóta váltogatok fentebb +20e-vel generációként. Szinte mindig drágábban adtam el az iPhone-t, mint vettem, jelenleg is haszonnal tudnék kiszállni (most i5S-em van), szóval ha valaki okosan csinálja ingyen használhatja az iPhone-t. Fentebb mondjuk innen nem hiszem, hogy váltok, mert az i6 kurvaronda és tepsi.
-
aram01
nagyúr
válasz
rozsasandor9 #119 üzenetére
Rohadt drága, Magyarországon kétféle embercsoport veszi: 1 aki megteheti, 2 aki nem, annak rámegy a részletre a félhavi keresete, vagy a szüleié
-
rozsasandor9
tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem egy "ici-picit" drága..
-
shiftac
aktív tag
Mindig is szerettem volna egy iPod Touch-ot, de az áruk visszatartott. Pedig olyan jó lenne egy prémium készülék, ami mindent tud, de nem lehet vele telefonálni. Már pár éve van egy Sony NWZ-E373 MP4 lejátszóm, ha az tönkremegy, lehet, hogy egy iPod Touch fogja helyettesíteni
Amúgy ezekre van jailbreak? -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Graphics #112 üzenetére
Igen, jó lenne egy külső BT-s GSM modul/modem, amit akár egy ilyen iPod Touch-ról is vezérelhetnénk. Persze ilyen app sosem kerülne fel a store-ba, vagyis csak tört verzióval működhetne.
Amúgy nekem van egy 2nd 8GB-os iPod Touch-om, amit még ma is használok, igaz csak zenehallgatásra, meg mint számológép, és időzítő, stopper funkciókra. Legutóbb elkapott egy kis eső, talán kicsit beázott és azóta nagyon gyorsan lemerül, de persze kiszolgálta már az idejét. Abszolút tetszik az új Touch, de az árából már vehetek elég komoly okostelefont, szóval nálam ez kiesik. A nano, meg shuffle ára pedig tripla facepalm után kiált. (pedig épp keresek mp3 lejátszót sportoláshoz)
-
Ha most vizionalizálni kellene.
+ egy GSM/HSDPA/LTE modul és lőn 4"-os iPhone idén őszre.
Amit tán valahol pletykáltak is.
-
törölt tag
válasz
janeszgol #96 üzenetére
A közelmúltban nagyon megérett a készülékcsere nálam, a 4S kiszolgálta az idejét, vaciláltam egy darabig, de a Lumia 735-ös kitérő után tiszta sor volt, hogy változatlanul kis kijelző és iOS kell nekem, méghozzá a lehető legkisebb pénzért. Szűk 30-ért hoztam el az 5c-t, és nagyon nem bántam meg, pörög, nagyon egyben van, bitangjól néz ki és nem aggódom, hogy kifordul a kezemből, mert tepsi. Nyilván ahogy a többi, úgy ez a készülék se örökre szól, ezért is örülök, hogy belepakolták az i6-ot egy 4 hüvelykes kütyübe, ez ad némi reményt, hogy telefonból is lesz combos, emberi méretű alma.
-
janeszgol
félisten
válasz
#40359168 #89 üzenetére
Na végre még egy ember, aki szerint nagyon is szuper az i5c. Tényleg jó telefon, nem gagyi, jó a fogása.
Más: r3dsnake Látogass el a Galaxy A3 topikba. Azt a szép fém telefont valami hihetetlen ótvar szar műanyag és gumi tokokba rakják. Akkor nem tök mindegy a kinézete? Ezért keleltt rinyálni a fém Samsungért? (Nem azért írtam, hogy te rinyáltál, csak egy példát akartam írni a hülyeségre.)
-
CoDWaW07
őstag
válasz
buvartacsko #86 üzenetére
Azt gondoltam, hogy nem ilyen törés miatt akartad vissza vinni, csak egy tipp hogy emiatt pl biztos ne kössenek bele ilyenekbe, és ne ugorjon a gari
Sajnos hallottam már énis 1-2 durvább sztorykat itthon, meg persze pozitív élményeket, ezért is érdemes több helyen megpróbálni -
Paul119
addikt
válasz
buvartacsko #70 üzenetére
Volt rinya bőven..hmm jo kis töltoőnél repedő kaszni de hiányzik..ja nem
-
törölt tag
-
buvartacsko
addikt
nem, az volt a gond, hogy pixel hibás volt a kijelzője, meg eléggé merült már. és a hajszálrepedéses hátsó üveg miatt utasították el. welcome to hungary.
nagyon nagy szerencsédnek kell lenni ebben az országban ahhoz, hogy egy garanciális ügyintézés teljesen flottul menjen és ne kötekedjenek egyáltalán
-
CoDWaW07
őstag
válasz
buvartacsko #79 üzenetére
Hát ez érdekes, több helyen is próbáltad?
Ilyenbe általában nem szoktak belekötni.Amúgy 800ft-os procedúra a kicserélése, ebayről lehet venni ragasztóval együtt egész üvegkészletet, és otthon simán kicseréled
-
buvartacsko
addikt
válasz
ForRedGlory #83 üzenetére
fém
-
ForRedGlory
félisten
Bocs ha mar volt... ezeknek a hatlapja muanyag vagy fem?
-
buvartacsko
addikt
had tudjam már hogy velem mi történt plz.
iphone 5 hátsó díszítő üvegén volt egy repedés, ezt beállították mechanikai hibának és megvonták a garanciát. thx. szarok rá milyen anyagból van. úgyis tok van rajta. (és teljesen mind1 melyik szolgáltatóhoz megyek, mindenhol a telemax gsm csinálja ugyanezt, tökmind1 hogy voda, telenor, vagy t-mobile)
-
daniel909
addikt
a shuffle-nek talán van értelme. futni, ide-oda elvinni jó, könnyen elrakhatod...stb
a nanonak ebben a formában 2015-ben semmi értelme. max mutatja, h "létezik ez a széria is" de h apple music nélkül minek az remek kérdés.
az új touch fasza. van apple music, van nagy tárhely...stb de még így is kicsit réteg termék mert ezek a szifonban is megvannak csak drágábban.szóval nem teljesen értem. én azt hittem kinyírják az iPod szériát. réteg termék lett belőle.
-
gyurkikrisz
őstag
gratulalok, mert neked nem tetszik valami egybol bukas, szar stb. bezzeg amikor te kapsz ilyen szintu "bokokat", azt kikered magadnak.
a gari meg azert ugrik mert kulso behatas erte, a nem megfelelo hasznalat kovetkezteben, igy a garancia is ugrik, legalabbis tudomasom szerint mindenhol igy van.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
buvartacsko #70 üzenetére
Dehogy ugrik a gari.
-
Touch-ko
őstag
válasz
LurkerSheik #56 üzenetére
Evente tobbszor is megyunk tengerpartra es nekem meg sosem volt beazott telefonom
sot kis csonakban is hasznaltam amikor eleg szeles volt az ido vizpermet ment is ra rendesen. Bar nem azott be..
Jah, hogy EN vigyazok ra?? -
buvartacsko
addikt
aha. totál igazad van. 128GB máshol se kerül sokkal kevesebbe.
ha meg csóró az ember (mint te ;P) akkor 80ért kap egy iphone 6 hardvert, jó méretben, szép külsővel, és az ios minden előnyét kihasználhatja. leírhatnád akkor a milliószor több tudást, najó ! csak 100.000-et írj le amivel többet tud az androjid!
[moderálva]. az apple évek óta nem emelt árat, én még 2006-ban 12 ezerért vettem az ipod shufflet, ami azóta is működik tökéletesen és jó pár órát képes letolni. nem mondanám szar vételnek. ameddig 4-5 ezer forintos mp3 lejátszók amiket te veszel szarrá mentek a környezetemben ennyi idő alatt. de tényleg, elképesztően okos vagy. ja nem.
Fejezd be a politizálást!
[ Módosította: Qru ]
-
Ennyiért ki veszi meg?
-
buvartacsko
addikt
iphone 3g/3gs-nél nem vágom miért nem volt ekkora rinya a "gagyi műanyag miatt". én már ott tartok hogy teljesen mind1 milyen anyag a telefon, mert úgyis tokban kell lennie, mivel ha leesik és lesz rajta ütődés, karc, stb akkor már a garit is buktam.. (megtörtént) stb. úgyis tokban van, tökmind1, miből van a telefon.
-
no more
veterán
Na, ezek már árak, én gondoltam magamban, hogy súrolni fogja a százat, de, hogy sokkal többe is fog kerülni?!?!?!
De most komolyan... 150 ezres MP3, MP4 lejátszó (tök mindegy, hogy hívjuk)??? Konkrétan, ahogy írták előttem egy herélt iphone... Beteg ember, aki ezt meg fogja venni... Egy telefon is tud zenét lejátszani (lol) és még milliószor többet (főleg, ha androidos) + van benne LTE modem. Meg wtf? 2GB memória és 20 ezer???
DDDDDD Áh, most sokkot kaptam.
(#41) r3dsnake: Szerintem a 4.7" a tökéletes telefonnál... ha egy kézzel kell írnom, csak swype-olok, a hívást automatikusan felveszi, ha a fülemhez odaemelem a telefont, böngészésnél pedig dupla koppintás + ujj fel-le húzással zoomolok ki-be, és automatikusan betördeli a sorokat a böngésző. Tökéletes az egykezes használat.
-
Tigerclaw
nagyúr
Horror hogy milyen drága a shuffle és a nano. A touch is, de ott legalább kap valamit az ember a pénzéért, igaz az meg úgy önmagában felesleges terméknek tűnik az okostelefonok világában.
Touch helyett inkább iPad Minit vennék.
-
joey04
titán
iPhone 6c alapjai megvannak akkor.
-
CoDWaW07
őstag
Ahhoz hogy vízálló lehessen, leginkább olyan műanyag dugókat kéne alkalmazni mint pl ami a Sonykon van, az pedig szerintem egy iPhone-hoz nagyon nem illene.
Amúgy meg ezeknek is jól elszált az áruk, hála a 27%-os áfának, gyenge forinank meg az adórendszerünknek...
Régebben 49ezer ft volt a legolcsóbb Touch, azóta az Apple nemigazán emelte az árakat. -
válasz
buvartacsko #47 üzenetére
Szoval vizkozelben, vizalatt, vagy ami epp aktualis parton nyaralaskor, nem szeretnel megorokiteni egy-egy pillanatot?
Megertem, ilyen is van.
Ettol fuggetlenul iphonet hasznalok... meg. -
janeszgol
félisten
Azt hittem, hogy mar nem lesz tobb iPod Touch. Jonak tunik speckorol, de ennyit kiadni erte. Szerintem ez a piac elmult, de kivancsi vagyok.
Felesleges ossze kapni a kijelzo mereten. Ezt pl most egy 3.5"-os Smart 3 minin irtam. Mobil oldal bongeszeshez eleg akar felhosszu tavon (1-2 ora). -
errorcode06
őstag
Megnéztem az USA árakat és azt mondtam hogy nem is rossz, aztán megnéztem a németet, majd a magyart...
-
aram01
nagyúr
válasz
pedig most az a divat+szelfibot
-
válasz
Nem kritizálnám, ha sok szempontból amúgy nem lenne bejövős. Így viszont zavar, hogy egy fontos dolog miatt bukta az egész. Design terén az Apple szerintem nagyon ott van a szeren. Gyönyörű készülékeket adtak ki.
Egy ilyen Touch pedig szuper lenne számomra - ha bírná a vizet.
-
buvartacsko
addikt
vannak erre telefonok, vegyél olyat. az én 200k-s iPhone 5-m megvan 3. éve lassan, és még sosem ázott be. szóval nem mondanám beázósnak.
de kötekedj csak nyugodtan. a strandra már igazán nem akarok olyan kötöttségeket vinni magammal, mint a mobiltelefon. ez eléggé rétegigény.
-
válasz
buvartacsko #44 üzenetére
A legtöbb 6-700k-s notitól is elvárnám a vízállóság valamilyen szintjét, de azért nem minden gyártótól. Azoktól viszont feltétlenül, akik azt mondják, ők a legjobbak, legszuperebbek, legmegbízhatóbbak, leglegebbek, stb. Egy olyan brand, mint az Apple, magát járatja le a 250k-s beázós telóival. Nem kéne annak az ember eszébe jutni szerintem szerintük se, hogy inkább egy Sony vagy Samsung, ami mellett nem baj, ha van egy gyerekünk.
Én simán bevinném vízbe, gatyazsebben, nyakban, vagy akár kézre kötve. Szuper videókat lehet csinálni a víz alatt.
-
buvartacsko
addikt
tudok neked mutatni 6-700 ezres notebookokat amik nem apple logót viselnek, és mégsem vízállóak. nahát. köcsög b*zi epöl! ha vízálló lenne se vinném el strandra a telefonom, még akkor se ha 60 ezres telefonról lenne szó, mert sokra nem megyek a vízállósággal hogyha ellopják.
-
Nekem 4 és 4,5 col között bármi megfelel -ha vízálló. Az 5" már sok, de meg tudom érteni, hogy más meg arra kattan. Tesóm is ilyen, imádja az 5"-os telóját, de hát nem vagyunk egyformák, és nem is azonos dolgokra használjuk a mobiljainkat...
Viszont azt azért tartom, hogy 200k feletti telók igenis legyenek vízbeesést is kibírók! Már van nano coating, nem kell lemondani a szép formáról a vízállóság miatt. Csak + néhány ezres, amit igenis szánjanak rá, ha már csúcskategóriáról beszélnek! Ja, és igen, vannak videók, amik szerint egy i5 vagy i6 kibírja a vízbe ejtést -de arról már nem szólnak, mi lett a telóval 2-3-4 hét múlva.
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #32 üzenetére
Ez megint csak emberfüggő, nekem pl 5 colon sem kényelmes a hosszabb böngészés/játék/video.
Én pl kb 3 éve 2 készülékkel nyomulok egy 4 col-os teló a zsebbben ami kényelmesen használható telefonálásra, e-mail/facebook stb-re és a táskában ott lapul az Air-ha valami komolyabb dolgot szeretnék és mivel a táskám mindig nálam van és az Air sem egy nehéz darab ezért ez nekem abszolút kényelmes.
Nem minden ember egyforma.
"4col vs 4,5 col össze sem hasonlítható böngészésben" ebben abszolút egyetértek, de mint mondtam nem mindenki ugyanarra használja a telefonját. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Én meg a tepsi vonalat tartom zsákutcának.
-
korion
senior tag
válasz
miért akarsz a telon böngészni?
igazából megértelek!!Csak Te nem érted,h az embereknek más-más az igényük!nekem pl a 4 col bőven elég lenne..
-
törölt tag
válasz
Így igaz, ha csak az egyik kezem szabad és meg kell néznem valamit a neten, sokkal jobb a 4".
-
r4z
nagyúr
Hoznák vissza inkább a Classicot ezek helyett az érintős vackok helyett...
#20: BS. Ekkora vásárlóbázisnál esélytelen.
-
Paul119
addikt
Valakivad Ennyit egy herélt iphonert ? Nice
-
Cilindrik
aktív tag
Lehet ez az oka, de szerintem ez náluk elvi kérdés lehet, mint a méretnövelés.
Másfelől ha azt nézzük hogy hányszor hallani olyan hogy a vizállónak nevezett telefon tönkremegy a szervíz meg kijelenti hogy a gari ugrik. Ezek alapján ha pl Z3-am lenne eléggé félve vinném víz alá, bár kolegám feleságe állítólag a Z ultrát ugy mosogatja mint egy tányért és semmi baja.
(#21) Samott: az új nano csak szinekben új a forma nem is tudom miota van már, de aszzem előbb volt min az N9
-
gerii
addikt
Elmebeteg áraik vannak, 2GB, meg 65k mire?
4th nano-m van az volt akkor 30-40 között. -
Samott
addikt
Az uj ipod nano nem nokia lumina forma koppintas?
-
r3dsnake
nagyúr
Az iPhone 6 vásárlók 14%-a váltott kisebb iPhone-ról nagyra. Az összes többi eladások WP-ről és Androidról jöttek. Szóval pont az iPhone-osok igényei lettek leszarva (ami érthető is, az i5S még mindig top-class telefon), viszont idén ősszel illene kihozni egy értelmes méretű modellt is.
-
Májkülnájt
tag
2Gb 20000.-
XDDDDDD -
RocknRoller
aktív tag
ki az, aki manapság pénzt ad iPod Touch-ért? de a nanot se értem...még ha jól nézne ki..
-
Cilindrik
aktív tag
A nano és a shuffle létjogosultságát még megértem a mérete miatt (sportolás stb), de a touch-ét valahogy sosem tudtam. Méretileg ugye akkora mint egy okostelefon, tudásilag is majdnem annyi. Ki veszi meg? Mi van mellette? Egy ősrégi butafon. Ma már nemigen lehet nem okostelefont venni, ha pedig az van mellette akkor mi értelme? 2 telefonméretű eszközt hord magánál az egyiken netmegosztással?
Mondom egy SIM-el nekem tökéletes lenne, de igy nehezen látom az értelmét.
-
Skype nem elég?
Nekem meg akkor jönne be, ha vízálló lenne. Félelmetes, hogy egy ilyen magára büszke cég annyit nem képes évek óta meglépni, hogy ne ázzon be a készülékük! Tudom, egy esőt többnyire kibír -de hol van ez attól, hogy vihetem strandra, usziba?!
Persze, szórakozhatnék vízálló tokokkal is, de ezt meg nem akarom, tehát nem fogom. Egy 10k-s használt Xperia Go is jobb ilyen szempontból az i6-nál, és ez szomorú. 2015 van, és az Apple szerint jó nekik a 250k-s mobiljuk úgy is, hogy ha a gyerek bevágja a fürdőkádba, vehetsz újat.
-
Csapoati
nagyúr
-
DaveJr
őstag
válasz
tothmaxy182 #10 üzenetére
Csak azé?
-
tothmaxy182
őstag
A nano 65ezres ára elég hajmeresztő!
-
r3dsnake
nagyúr
Továbbra is gyönyörű, és így, hogy megkapta az i6 belsejét, talán még van remény egy értelmes méretű (4") iPhone-ra ősszel. De remélem nem a gagyiműanyag házat kapja, hanem az iPod-ét. Igazából, ha lehetne ebbe sim kártyát tenni, nem is kéne nekem teló. Azt leszámítva tökéletes eszköz.
-
gmaci78
tag
Nekem még a csíptetős nano van, kár hogy kivezették azt a konstrukciót, pedig el tudnék képzelni egy cserét olyan nano-ra ami csíptetős és van ac-s wifi támogatás benne. De úgy látszik nincs rá igény.
-
ldave
félisten
Ha a nano-ban lenne Apple Music támogatás, talán elgondolkoznék rajta, de anélkül már nem látom értelmét a köztes terméknek.
-
Vízálló végre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest