Új hozzászólás Aktív témák
-
úgy rémlik, hogy nem ilyen formában volt elérhető jb által sem, meg a jb más kérdés, ha mind a két oldalon egyenlően a moddolhatóbb verziót vesszük alapul, akkor pláne nagyobb a rés...
Tök ugyanilyen volt, és volt rá vagy 2-3 féle megoldás eltérő csapatoktól. Persze akkor még nem volt flat design, szóval máshogy nézett ki, de nagyjából tök ugyanezt tudta, a fel/le húzhatósággal együtt.
-
a legtöbb apple/iphone fan elismeri, hogy hasznos döntés volt, amikor az apple lemásolta az androidból a (utóbbinál le-, előbbinél felhúzható) vezérlőpanelt, amin a repcsis mód, wifi...stb. kapcsolók érhetők el direktben, a menübe belépegetés nélkül.
Ezt csak megerősíteni tudom.
Ugyanakkor kicsit javítanék: nekem 2008-ban iphone-on tökéletesen mentek ugyanezek a featurek (és nyilván utána is, bármelyik vason, bármilyen ios verzión), csak a rohadék apple egyszerűen tojt rá magasról hogy betegye az ios-ba natívan, ezért a közösség oldotta meg a dolgot.
-
Touch-ko
őstag
Igen. Am ha jol tudom ez a megoldas mar a 2G-s iPhone-ra is elerheto volt JB utan. Ez pedig mar akkor letezett amikor az Android meg nem. Tehat nem feltetlenul az Androidtol szarmazik az otlet. Ott van pl a Notification bar.
Honnan szarmazik? Apple? NEM!, Android? NEM!
A BB mar az iPhone elotti idokben hasznalta meg a 2000-es evek kozepen ha jol emlekszem.Egy szoval sem mondtam, hogy az Apple nem szed ossze otleteket innen-onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged