Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én már nem emlékszem milyen gépen toltuk anno. De az biztos, hogy csak 512MB ram volt benne... Akkor is mondtuk havernak minek neki 512MB....
Tehát elvileg a GTA3-nak kevesebb is elég lenne, hiszen akkoriban "nagy szó" volt az 512 ram.Egyébként továbbra sem értem miért olyan nagy dolog egy 10 éves játékkal telefonon játszani

Persze maga a technológia, hogy ez már megoldható egy telefonon az nagy szám tényleg. De, hogy miért "élvez" erre mindenki azt nemtudom... Nekem egy 10 éves játék ma már nem nagy élmény még akkor se ha a GTA különösen jó kategóriában tartozik nálam.
Csak azért mert telefonon fut... -
marositech
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Gondolom a VGA miatt. Bár kiváncsi lennék, hogy GTA3 menne-e a sima 4-esen. Ja, nem 4-ESen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát elvileg a GTA3-nak kevesebb is elég lenne, hiszen akkoriban "nagy szó" volt az 512 ram.