- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Essentials #26 üzenetére
Akkor lehet, hogy bennem van a hiba, mert én még DOS-on szocializálódtam.
Egyébként egy-másfél éve szakítottam az Apple-hater hozzáállással és szerettem volna megismerni az Apple ökoszisztémát, de pont talán a régi berögződések miatt nem sikerült, máshogy közelítem meg a használatát mint az "átlaguser" (nem akarok megsérteni senkit). Zavar hogy egy rakat pénzt kiadva sem tudok olyan dolgokat megcsinálni, ami PC-n meg Androidon megy.
Egyébként sok Windowson szocializálódott ember magát a Windows-os (PC-s) környezetet sem ismeri alapszinten sem (IT Supportként tudnék mesélni).
A Samu támogatás úgy látom most elég komolyan nekiindult, több cikk is volt itt, ami régi telók támogatásáról szólt. Persze az Apple szintje ebben a tekintetben egy komoly mérce, nehéz megugrani. Cégnél egy 2014-es Ipad Air-hez is jött még a napokban frissítés iOS 12-re.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Essentials #20 üzenetére
Azt hiszem ebben igazad van, pedig egyébként kivitelezésben teljesítményben, programokban nagyon jó gép. Furcsa módon a Mac-en élhetőbb a környezet, azzal jobban meg tudnék barátkozni hosszú távon, de itt agybajt kapok attól, ahogy egyes funkciók működnek - vagy épp nem működnek.
Az említett fájlletöltés egyébként Safariban sem sikerült, menetközben megállt majd félbe is szakadt.
(Tudom, mi a francnak akarok fájlokkal erőlködni, mikor ott a stream meg a cloud.)
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Essentials #14 üzenetére
Azt reméltem, hogy Air4-en a Type C miatt könnyebb lesz a fájlok kezelése és akkor valahogy megbarátkozom vele, ennyiben jobb is mint a sima. Sajnos inkább azzal van bajom, hogy megszokott programok megszokott funkciói (pl. egy fájlletöltés Chrome-ban) is teljesen máshogy működik mint PC-n vagy Androidon és ezt nem bírom lekezelni/megérteni.
Sajnos Android fronton sem tökéletes minden, meg Tab S7-en kívül nincs is rendes, időtálló és jól támogatott vas...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Interactive Brokers társalgó
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest