- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CsíkosMókus #42 üzenetére
Tudom hogy az, épp azt mondom, hogy ha nem csak vakítás lenne akkor lenne értelme.
Mondjuk azért vegyük figyelembe, hogy nem feltétlen csak azt hívhatjuk környezetberátnak, ami egyállatlán nem szennyezi sehogysem a környezetet. Mert olyan sosem lesz. De ha már azt el lehetne érni, hogy van egy termék, legyen x, ami y számban szennyezi valamely módon a környezetet, és csinálnak ebből az x termékből egy olyat, ami ugyan ugy x, viszont már csak mondjuk y/2 káros hatása van, akkor láthatjuk, hogy kétszerannyi környezetbarát kell ugyan akkor szennyezéshez, mint az eredeti x termék volt. És ha azt is figyelembe vesszük, hogy mondjuk egy vga-ból nem fog 2x annyi fogyni, hiába környezetbarátabb, akkor máris lehetett nyerni vele valamit.Persze az jogos, hogy mindez semmit nem ér, ha a világ millió szennyezőjéből csak 3 "zöldebb", illetve abból is fele csak vakítás..
-
Ez igaz, de ott is felvetődhet az, hogy jah, hogy ez drágább is, akkor jó lesz a sima.. No persze ha olcsóbban lehetne kapni akkor jó vétel lehet, de addig nem vagyok benne biztos.
CsíkosMókus: egyálltalán nem hülyeség a környezetbarát dolog, ha nem csak vakparaszt generátor(by Morden24). De ha mindez a teljesítmény rovására is megy, akkor egyenlőre nem fog terjedni a dolog, mert még nagyobb a hangsúly az erőn, mint a környezet kímélésén(sajnos..)
-
Az mondjuk lehet.. Bár akkor sem a legjobb lépés szerintem ilyenkor kidobni egy "zöld" szériát ezekből.
Aki akart 9800GT-t venni, az már megvette, aki meg esetleg most akarna, nem azért fog ilyet venni, mert ez a legjobb, hanem mert esetleg nincs sok pénze, de azért szar kártyát sem vesz, ergo ő sem biztos, hogy ezt a zöldülőt fogja megvenni hanem amelyik a legolcsóbb verziója lesz a 9800-nak.. -
A jelenlegi kártyám is Inno, egy 7600gst személyében, nekem semmi gondom nem akadt vele.
Okos ötlet ez is, hogy kiadnak egy 9800-at plusz csati nélkül, de szvsz ennek nem külön hírnek kellene lennie, hanem az volna jó ha az összes kártya megelégedne a pci-e álltal nyújtott energiával. Na persze ez nem mostanában lesz..Meg úgy nincsenek kicsit elkésve ezekkel a kártyákkal? Egy éve kellett volna kidobni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest