- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
egyértelmű, hogy a teljesítménye is csökken, de aki tudatosan vásárol és ért hozzá valamennyire, az sejtheti, hogy az ilyen green verziók nem a doboz színe miatt zöldek, hanem valószínű, hogy a feszültségcsökkentés miatt kevesebbet esznek, de emiatt csökkentették a gpu/ram sebességét is (kis teljesítményáldozatért cserébe)...
egyébként ha csak simán csökkentett frekivel menne a gpu/ram, akkor dc (downclocked) edition lenne
én nem érzem, hogy akárki is át lenne verve most emiatt...
pl másik példa: toyota prius: hibrid... jó fogyasztással... kevesebb lóval, mint a hasonló paraméterekkel rendelkező benzinesek... de ugyanúgy toyota... senki nincs átverve... aki meg megveszi, szerintem nem tuningolni akarja és nem utcai versenyeken akar vele indulni...pc-s vonalon is hasonló a helyzet: aki nem akar tuningolni és 9600gt-9800gt közötti teljesítményt akar kisebb fogyasztással, annak ez jó választás lehet...
-
mephi666
nagyúr
khm: "megszokhattuk mar az NV-nel az ilyen fajta lepeseket"
ez azért ebben a formában szerintem nem helytálló... az nvidia megadja a referenciamodell értékeit... ha egy forgalmazó kicsit módosít a dolgon, mint itt: leveszi a feszkót, csökkenti a frekit... attól az attól ugyanaz a modell marad, csak kicsit csökkentett teljesítménnyel/fogyasztással... de ezt itt is jelzik, hogy nem az alapmodellről (refmodellről) van szó... és az oc modelleknél is jelzik, hogy mennyivel térnek el a referenciától... nem kell az nvidiát lehúzni emiatt, mert nincs értelme...
a kolléga pedig úgy értette, hogy ha a csökkentett frekijű modell nem lehet szerinted mondjuk 9800gt, akkor a növelt órajelű se legyen ilyen alapon
hülyeség szerintem a vita...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest