- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #205 üzenetére
akkor sem gondolom, hogy kifejezetten a sunspider-re fejlesztették az IE9 javascript motorját. ez így azért valljuk be, eléggé hüjén hangzik. valószínűleg simán kiforratlan vagy bugos még a dolog. majd válaszolnak erre is valamit, vagy kiadnak egy frissítést.
-
moonman
titán
"csak a sunspideren működik ez, tehát csalás"
nem igaz, csak a sunspider-en domborodik ki, mert szándékosan szarnak van megírva, hogy dolgoztassa a motort.
"Webkit Sunspider uses an expensive JavaScript loop to approximate sine and cosine. Real world sites would actually use the much faster and CPU-optimized functions already available in JavaScript engines."
"These optimizations are relatively new to the world of JavaScript runtimes even though there are many examples of dead code in real-world JavaScript on the Web."
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #196 üzenetére
bárhol. fejlesztettél már programot? rengeteg alkalmad van "véletlenül" benne felejteni egy korábbi verzióból olyan szálakat, amik végül nem csinálnak semmit, vagy csak simán nincs teljesen implementálva egy funkció, stb.
-
moonman
titán
hát persze, hogy nem léteznek, hiszen a világ összes weblapja tökéletesen megfelel a w3c ajánlásoknak, nincs bennük egy szál css hiba sem, valamint nem csak a két legnépszerűbb plugin, a Java és a Flash tökéletes és bugmentes, hanem az összes többi is.
a való világban minden tökéletes.
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #185 üzenetére
"a valós életben senki sem ír olyan függvényt, ami nem ad vissza semmit... "
nem is erről szól. olyan függvényről, aminek a visszaadott értékét a program sehol nem használja fel később. és ilyen bizony bőven van: "IE9 JavaScript engine includes many different changes to improve the performance of real-world Web sites and applications."
itt egyébként elég jól el van magyarázva, miért is nem csalás az a csalás. gondolom majd implementálják Firefoxba és Chome-ba is és az lesz az évszázad legnagyobb fejlesztése, +20 verziószámemeléssel.
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #175 üzenetére
miért csalás az, ha úgy optimalizálják a végrehajtó motort, hogy az minél gyorsabb legyen és a kamu kódokat eleve kiszórja? meg azért nem csak sunspider-en lett első, ami történetesen a Google házi tesztje, nyilván kicsit sem a Chrome motorjához "igazítva".
-
moonman
titán
"Az IE9 tényleg lassú JavaScript futtatásnál"
még az ellenfél saját tesztje alapján sem. -
moonman
titán
a javascript timer beállítás a power options-ben szerintem nem okoz kisebb fogyasztást, az csak a js motor agresszivítását szabályozza, tehát alacsonyra téve nem húzza úgy a cpu-t, viszont lassabban is fut le. egyébként meg senki nem akadályozza meg a többieket, hogy ők is tegyenek oda beállítást, az api nyílt, az ATi és az Nvidia is odapakolja magát, ha felteszed a driver csomagot.
-
moonman
titán
válasz
Geller72 #132 üzenetére
"A lehülyézés ettől függetlenül sem illik egy intelligens emberhez"
most a jelen vitától teljesen elvonatkoztatva - szerintem egy "lehülyézés" simán illik bárkihez, ha megvan rá az oka. most attól, hogy én intelligens meg jófej vagyok, nehogy már ne mondhassam egy hülyére, hogy hülye.
-
moonman
titán
válasz
osztraksajt #120 üzenetére
"Mindenkinek joga van a vélemény nyilvánításhoz"
általában nem a véleménnyel van bajom, ha megfigyeled, sosem szólok olyasvalakihez, aki azt mondja, hogy "nekem nem tetszik" vagy "szerintem ez meg az jobb". a baj ott van, amikor mindentudó fanboyként egyetemleges igazságként van kijelentve, hogy márpedig szar. mert MS. meg azért mert IE. meg azért mert én azt mondtam. teccikérteni.
(meg persze, ha tárgyi tévedések vannak, azokat azért ki szoktam javítani.)
-
moonman
titán
válasz
John Fowler #116 üzenetére
"az explorer 2011-re jutott el oda hogy van belőle egy olyan még nem hivatalosan megjelent változat, ami kb megfelel a kor színvonalának..."
március 14-én megjelent és több tekintetben nemhogy, kb. megfelel, hanem innovatív. most csak erre akartam reagálni. -
moonman
titán
szerintem igyál egy kávét és hagyd a picsába. neked csak tönkremennek az idegeid, ők meg nem lesznek kevésbé hülyék. meg mondjuk ilyen hsz-ekkel a ban-t is bevonzod, mert a moderátortopicba elég hamar el szoktak találni.
#111: mondtam is, hogy a többi állítással lehetne vitatkozni. ezzel én sem értek egyet teljesen, van benne igazság, de így kicsit meredek.
-
moonman
titán
a szokásos forgatókönyv az, hogy beböfögnek valami idiótaságot, aztán amikor az ember leáll vitázni velük, annyira felbasszák az agyát a további marhaságokkal meg a szokásos "ms-fanboy, mennyitfizetnek, elvakult" dumájukkal, hogy elküldöd őket anyjukba, ekkor pedig álszent módon belekötnek a stílusba.
én legtöbbször már el se kezdem, többségük menthetetlen.
-
moonman
titán
válasz
John Fowler #94 üzenetére
"más böngésző használatakor az ie egyes részei is bent vannak ám a memóriában"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest